Mimii Seztu adetime 4-5 gün kala öğrendim ben silik çıkmıştı kanda değerim ise 23.55 çıkmıştı yani çok çok erken öğrendim ben ☺️
Elif5361 Seztu Evet çünkü o ay hiç aklımda yoktu evet bebek istiyorduk ama kimyasaldan sonra hemen olacağını düşünmedim salmıştım 😂😂😂😂😂
Gozde9120 Ben dört gün önceden erkek gebelik testi aldim çıkmadı adetimi iki gün gecikince denedim.cok..silik.cikti bence adetinin gecikmesini bekle hamileysen çıkmazsa erkenden üzülme.bari bir kaç gün önceden
Kumru_02 Seztu adetim düzenli degl cnm benim 30 gün oldu ama 42 43 adet oluyorum çok düzensiz bazen erkenden gelir
Mimii Seztu Sonra da günler geçmiyor ama , kalp atışı ya da kese için hep bekledik gerçi şuan da hızla geçiyor günler 🙈ama merak ediyorsan erken gebelik testi alıp yap en azından merakını giderirsin insan bekleyemiyor bazen 🤷♀️
TugceGDK nurdane3504 Meraba canım baya dediğin ne kadar sonra? Benim adet bugünle birlikte 7 gün gecikti 2 gün önce test yaptım negatif çıktı.
nurdane3504 TugceGDK ben 22eylülde olmuştum yanılmıyorsam Ekim ayında ortası gibi testte çıktı adetim düzensidi zaten doktor da geç döllenme dedi kaç test yaptım en son ümidi kestim adet olucam herhalde dedim son bı test vardı onu da yapayım dedim onda çıktı bazen bu şekilde geç döllenme olabiliyor
Seztu Elif5361 aa kimyasaldan hemen sonramı oldu bende geçirdim kimyasal beklemeden tekrar yaptım amaa pek umudum yok suan aslnda