SSeymanr Zehraaa98 ay benim mide yanmam şükür olmadı ama dediğin gibi nefes darlığım cok oluyorrr tabi alışkın değiliz bu kadar göbeğe 😂😂
bebekmuhendisi İlk hamileliğim ne kadar güzel pembe geçtiyse bu beni zorluyor açıkçası bu hafta tetenozda oldum kol ağrısı aylardır uykusuzluk bulantı çıkarma hala devam baya nazlı bir bebek geliyor sanırm
SSeymanr bebekmuhendisi inşallah geçer yaa 🥺 annelik fedakarlık işte karnımızdayken dahi bunu öğreniyoruz 🤷🏼♀️🥰🥰 bende geçen hafta tetenoz oldum 5 gün ağrıdı ama sonra geçti
Emybl Scarlettinannesi Scarlettinannesi @SimliKelebek böyle şimdiden bizde bel ağrısı varsa doğuma kadar noluruz merak ediyorum 😂😂😂 kesin nazar bu
Scarlettinannesi Emybl Kara kara düşünüyorum ne olacak halimiz, nazar olma ihtimaline binaen boncuğumuzu koyalım 🧿🤔 allah şifa versin, miniklerimiz sağlıklı olsun da varsın bel ağrısı çekelim 😇🤗
SimliKelebek Emybl vücut değişikliğe alışmaya çalıştığı için ağrılarla devam edeceğiz sanırım.. inşaAllah doğumumuz hayırlısıyla kolay olur da geçti gitti deriz ☺️
Minikmucize33 SSeymanr bu gece 22 olucaz şuanlık güzel gibi gönül büyüdükçe alışılmadık şeyler oluyor sürekli çarpıyorum dolap kapaklarını kapatırken mutfak dolaplarıyla karnımın kavga etmesini seyrediyorum
kadriye25 Minikmucize33 bizde bu gece 22 olacaz Rabbim nasip ederse 🧿 ben hareketleri sadece geceleri hissediyorum sizde nasıl 🥰
Minikmucize33 kadriye25 ya maşallah ben gün içinde hareket ettikçe yemekti mutfaktı evdi uyuyor sanırım ne zaman oturup ara öğün yesem haraketleniyor 😂
Boncukgiller003 SSeymanr bende 21+5 haftalık hamileyim pijamalarim bile küçük geliyo😂 yarım dünya gibi oldum 🤭 oğlum çok güzel tekmeler atiyo düzenli olarak bu çok güzel bı duyguymus 😍 biz hamiş giyime 17.haftadan itibaren geçtik çünkü taytlarim bile sığmıyodu 😂😂 bu zamana kadar 6 kilo aldım 🙄
SSeymanr Boncukgiller003 benimde artık pijama ve taytlarım cok sıkıyor 😂😂 göbekli insanlar nasıl zorlanıyormuş şimdi anlıyorum 🙊