Miray0 elfeylul hımm cinsiyet tahmininde bulundu mu merak ediyorum doktorun tahminleri tutuyor mu acaba diye
Asyaerciyes Seyma3011 bende o doktora gidecektim fakat googlede 1 kişi bile hakkında iyi yorum yazmamış özlem katırcıya gidiyorum şimdi tekdende
Hk26 Bende System hastanesi Hüsne BOSTANa gidiyorum çok memnunum tavsiye ederim hitabeti, konuşması, davranışları, açıklamalarıyla şahane bir doktor😊
halitefe Rabiskooo ben gidiyorum canım normal takiplerimide yaptı baya başarılıdır kendisi perinatolog ve profesör zaten Kayseri’nin en iyisi için rahat olsun
Rabiskooo halitefe peki senden gelmeden önce kahvaltı ara öğün et yemeği filan yemeni istedilr mi canım
halitefe Rabiskooo evet canım gayet güzel karnını doyurmanı ve ayrıca baklava yemenide ister et yemesen bile karnın güzelce tok olsun benim gibi bebeği olanlar varsa asla hareket etmiyor başka türlü iyi inceleyebilmek için istiyor hareketli olsun diye
Rabiskooo halitefe karnım toktu ama baklava yememistim zor hareket etti bebek yine baya uğraşti doktor da yanındaki pınar hanımda
halitefe Rabiskooo evet malesef ya bazen inatçi bebekler oluyor benimkide çikolataya falan hiç tepki vermiyordu bir tek baklavayla çözdük işi nasıl geçti memnun kaldın mı
Rabiskooo halitefe evet memnun kaldım baya uğraşti yaa bakabilmek için vajinal ddi onu da ben kabul etmedim sonra çok uğraştı ama sonunda yapabildi 🙂
halitefe Rabiskooo sevindim memnun kalmana baya başarılı ve tecrübeli bir doktor bebişte inatçı çıktı desene kıyamam ya neyse en azından görebilmiş bazen yapıyor bebekler vajinalde çok çok rahat görünüyor aslında benim normal takibimide yaptığı için 13. Haftaya kadar hep vajinal devam etmiştik
Rabiskooo halitefe riskli gebe oldugum için vajinal den korktum canım daha önceden dusuklerim var malesef ondan biraz stres yaptım ultrasonda bile çok stresliydim rahat ol dedikçe ben kastım ama şükür herseyine bakti
halitefe Rabiskooo yok canım hiç korkma bende riskli gebeyim daha önce kaybın var o sebeple zaten Mustafa hocaya geldim hep sağolsun sorunlarımı ilk o anladı çözdü özellikle alttan baktı hiç riski yok ve en doğru teşhis falan o şekilde oluyor aslında başta bende tedirgin oluyordum utanıyordumda sağolsun örtü falan örter kafasını çevirir dönmez bile sayesinde alıştım vajinal ultrasonada😊