catlover1 Dygcgr bir sorum daha olacak canım koray bey muanede acele etmiyor demi zaman ayırıyor hastasına yoksa yoğunum deyip kestirip atiyor mu
Ekinimm58 Dygcgr canım ben Amanullah Çağatay bey’e gidiyorum medikalpark’ın orada kendi kliniği var 31 haftalığım gebeliğimin başından beri ona gidiyorum çok ama çok memnunum benimle ve bebeğimle çok ilgileniyor kesinlikle tavsiye ederim 🥰
Dygcgr catlover1 valla bız muayene saatımızde ordaydık ama yarım saat gec gırdık sebebi ise koray beyın her hastaya ınce ınce bakması Bır gıren hasta 15 dk ıcerde kalıyo sen düşün artık ne kadar inceledıgıni. Bende keza öyle 15 ıcerde durdum ultrasonda herseye ınce ınce baktı kalbını kac kez dınlettı bize. Benm dusuncem ıcın rahat olsun.
catlover1 Ekinimm58 benim tamamlayıcı sağlık sigortam var ve maalesef özel muanehaneleri kapsamiyormuş o nedenle hastane tercih ettim
[silindi] Ben de mutlukentte merkez prime hastanesine gidiyorum aslıhan hanıma. Genel olarak hastane ve doktorlar iyi. Bülent bey de çok iyi bir doktor ayrıca pandemiden dolayı muayene ücretlerini düşürdüler 125₺ ödüyorum ben
Iremnurr18 Dygcgr ilk doğumunuz koray beydemi oldu? Eğer onda olduysa doğumdan sonra ilgisi vs nasıldı
Dygcgr Iremnurr18 hayır ilk dogumum koray beyde olmadı. Ama genel olarak koray beyın ılgili oldugunu duydum