MinnieMouse Karadenizli52 ben normalde sallanan besik kullaniyorum ama gurbetci oldugumuz icin izinlerde ailelerimize giderken goturmek icin park yatak aldim. Letgodan denk geldi oyle aldim ve asiri memnun kaldim. Evimiz serin havalar isininca besigi kaldirip evde de onu kullanicam 😍 baby&plus katlanabilir cantali bi yatak cok kaliteli saglam ve toplayinca kucucuk canta oluyo.
Laura gullcannn bebegimiz daha dunyaya gelmedi ama ben dokusundan ve ozelliklerinde cottony olani tercih ettim 👍🏼
Laura asyahumam her iki tarafindan hava alabilecek sekilde dizayn edilmis bir yatak. Yirtilma ise olabilir bilemiyorum daha kullanmadik ama yirtilmadan cok sökülme meydana gelebilir diye dusunuyorum onu da dikerim beni acikcasi korkmuyorum bu durum kumasli olan tum urunlerde olabilecek bir durum mahallesef
Teacherella1 Laura yataştan aldığınız yatağın modeli ve ölçüsü neydi, bende yoyko içine yataş minico poket yaylı yatak tercih etmek istiyorum Ama içine uygunmu bilemedim, yüksekliği 10 cm ama yoyko içine hangi ölçülerde oluyor 70-120 mi tercih etmiştiniz
Eegurefeoglu Karadenizli52 biz de park yatak gibi alacağız ama o kadar büyük olmasını istemiyordum, kiwi zoody bakabilirsiniz hem beiş hem park yatak oluyor çok kullanışlı ve yer kaplamıyor
minimalannee Laura merhaba, ben yoyko yatak aldım ama sallama aparatını takınca sallanmıyor direkt kapanıyor aparatlar siz nasıl taktınız acaba sizin ki sallanıyor mu