Karadenizli52 Arkadaşlar bebeğime park yatak almak istiyorum ama çok pahalida olsun istemiyorum daha dar küçük olanlar varmı kullandığınız bide marka olarak maller marka nasıldır beğendim ama sağlammidir kullanan varmı maller marka nasıldır
ulviyedemirbas2 Karadenizli52 bende aldım civilden şu an bıle indirim de var 499tl cok güzel ve rahat acılıp toplanıyor valla benım arkadaşımın kızı yatıyor hala 4yaşı var
Tugba_0 Karadenizli52 ben Kraft calipso 2 aldım biraz pahalı ama çok kaliteli bide trendyoldan aldım evim dublex diye böyle park yatağa benzer birşey 140 TL almıştım
Gulsah91 Karadenizli52 Ben kraft almıştım nedense bi türlü sevemedim park yatak bana karmakarışık dağınık geliyor yazlık için falan uygun geliyor bebeğe oda yapıcaksanız ya da yanınıza alıcaksanız ahşaplar daha iyi ama tabii zevkler tartışılmaz 🙋🏻♀️🥰
SeymaK Karadenizli52 yoyko park yatak aldık hepsiburada da kendi resmi satışları var ordan aldık anne yanı da olabiliyor
Karadenizli52 ulviyedemirbas2 bulunduğum şehirde cıvıl yok açıkçası direk almak istiyorum internetten falan almak istemiyorum sizin aldiginizin markasi neydi
Karadenizli52 Tugba_0 açıkçası çok pahalı bişey almak istemiyorum 3 yaşına kadarkullansak yeterli sonra bazasini alırım olur biter yani
Ygmr15 Tugba_0 merhabalar acaba park yatak odadan odaya taşınıyor mu ? Yani baska bur odaya götürmek için kurulumu sökmek mi gerekiyor güzel günlerde kullanin🌸
ulviyedemirbas2 Karadenizli52 park yatak aldım bende apşap beşiklerın fıyatıma bakmadım valla bılmıyorum sen yıne de bak vardır uygun fiyat
Laura Ygmr15 ornegin benimki YOYKO 2 tekerlekli sokulmeden katlamadan istedigin odaya tasiyabilirsin. Anne yani park yatak da oluyor yan kismi kumasi asagiya inerek yataginin seviyesine de gelebiliyor ilk 6 ay icin gozunun onunde tam ideal. Tavsiye ederim 1000 tl suan
Ygmr15 Laura cok teşekkür ediyorum model ismi tam olarak ne . O zaman bunu alırsam ektradan anne yanı beşiği almaya gerek yok. Rica etsem hangi sayfadan aldığınızi da yazabilir misin?
asyahumam Laura canım ben de yoyko almayı düşünüyorum ama benim bebeğim yazın doğacak çok sıcak oluyor icinde bebek terliyor diyenler var doğru mu? Bir de yırtılma olayından bahsetmişler forumda çok kararsızım napsam diye
Laura Ygmr15 evet ikisi bir arada gibi dusunun ben trendyoldan YOYKO markali park yatagi aldim. Ekstradan yatas dan bebek yatagi aldim antibakteriyel ve bir cok ozelligi daha var (toplam 1300 tl ye maal etmis oldum )
gullcannn Laura Bende aynı şekilde yayko ve yataşın yatagini almayi planliyordum. Görünce yazayim dedim yataşın bir ninni birde cottony olani vardi siz hangisini aldiniz ve memnunmusunuz.
Teacherella1 Laura yataştan aldığınız yatağın modeli ve ölçüsü neydi, bende yoyko içine yataş minico poket yaylı yatak tercih etmek istiyorum Ama içine uygunmu bilemedim, yüksekliği 10 cm ama yoyko içine hangi ölçülerde oluyor 70-120 mi tercih etmiştiniz
Laura asyahumam her iki tarafindan hava alabilecek sekilde dizayn edilmis bir yatak. Yirtilma ise olabilir bilemiyorum daha kullanmadik ama yirtilmadan cok sökülme meydana gelebilir diye dusunuyorum onu da dikerim beni acikcasi korkmuyorum bu durum kumasli olan tum urunlerde olabilecek bir durum mahallesef
Laura gullcannn bebegimiz daha dunyaya gelmedi ama ben dokusundan ve ozelliklerinde cottony olani tercih ettim 👍🏼