Pirincveannesi Bende 13+1 haftalığım sabah bir yumırta prynir bazende kaşatlı tost yapıyorum ysniya ara öğünde badem yiyorum bazen elma filan bazende yulaf ezmesi yiyorum sütle karıştırıp akşamlarıda çorba yapıyorum sebze ağırlıklı bazen ezogelin şuan kış sebzesi olan kereviz çorbası çok faydalı ondan yapıyorum tavuk et balık tüketmiyorum çok ama fasülye nohut yapıyorym haftada bir mutlaka yemekten sonra çay faslı ben inanılmaz çekirdeğe düşmüş durumdayım bu tuzsuz siyah çekirdekteb yiyorum gece yatarkende mutlaka 1 bardak kefir içiyorum beslrnmrmde ne kadar doğru yapıyorum bilmiyorum inşallah yanlış bişry yapmıyorumdur
mothers_baby2021 Pirincveannesi normalde eşimle kerevizi ağzımıza sürmezdik .Ama bebişe faydası olsun diye çorba yaptım .inanılmaz gaz yaptı.Blenderdan geçirdim öbür türlü tüketemem diye:()
minidior Seda_nrr evet inanilmaz iki gram yesem dahi sizin gibi tika basa yemis gibi oluyordum gazim yuzunden siskinlik rahatsiz edici oluyordu gaz yapan seylerden uzak durun sodaylq destekleyin geciyor zaten belli bir haftaya kadar sonra kendiliginden gecicek🙏🏻
Pirincveannesi mothers_baby2021 bende hiç yapmadı brn ekşili terbiyeli yaptım ondan mı gaz yapmadı acaba nasıl yaptınız kerevizi
Cigdemss mothers_baby2021 salata olarak çok güzel oluyor, kereviz, havuç, yeşil elma rendeleyip, içine dereotu, ceviz, yoğurtla karıştırınca çok hoş oluyor,(isterseniz sarımsaklı ) sebzelerin çoğu gaz yapıyor ama tüketimi çok lezzetli
osgee Merveysel15 Kızartmada tüm faydalı maddeleri kaybettiğini okudum daha dün akşam. Buğulama ve ızgara öneriliyor. Zaten hamilelikte kızartılmış hiç birşey önerilmiyor 🙃
Erenefeannesi Günlük iki yumurta, kaşar peyniri, beyaz peynir zeytin domates salatalık yiyorum. Bazen sıkılıyorum tost melemen yapip yiyorum. Süt içmek istiyorum fakat gaz sorunu oluyor bende kefir içiyorum cok iyi geliyor 15+5 günlüğüz 🤭
osgee Heycanlianne Siz doğru olanı yapmışsınız. 4 kilo bebek ya da kilolu bebek sağlıklı bebek anlamına gelmiyor. İdeal bebek doğum kilosu max 3,5kg zaten 😄