Ayazsmommy Ayfer65 Allah yardımcın olsun kuzum ümidini kaybetme zamanı değilmiş demekki Rabbim iyisini bilir inşallah tekrardan sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin 🙏
gunesp Ayfer65 inan üzüldüm ama sakın umudunu kaybetme rabbine teslim ol senin için hayırlı olanı verecektir zamanı geldiğinde
NilDenizpksr Yasoo96 Amin inşallah 🤗🙏🏻 Betam 4 haftalıkken kan testi vermiştim o zaman 2354.9 çıkmıştı
emiras59 Ayazsmommy yediğim her şeyin gaz yapması şişkinliğim ve sol kasık ağrısı dışında iyi sayılır 😊
Prensenssultan 6+3 haftalık hamileyim ama sol kasığım ara sıra ağrıyor normalmi acaba bu haftalrda ağrılar
NilDenizpksr Prensenssultan aynı sıkıntı bende de var idrar tahlili verdiğimde hep ekfeksiyon çıkıyor doktor bu yüzden olabileceğini söylemişti tabi bebek yerlesmeye başladığı içinde olabilirmiş yinede doktorunuza bı danışın
Emel_kara92 @Ayazsmommy# @Ayazsmommy @Seliss_61 ben de 7+4 üm salı günü hastaneye gıdıcem hıcbırsey hıssetmıyorum mide bulantım yok sadece halsızlık var o kadar
Seliss_61 Emel_kara92 maşallah ya inşallah kolay atlatırsın bulantılarım o kadar çok ki herşeyden herşeyden tiksiniyorum sudan bile iğreniyorum bende haftaya gidecem doktora istanbulda kar çok olacakmış belki çarşamba perşembelere kalır 😀
Mkazel ozlemaykt ayy sonunda kendim gbi birine denk geldm bende tam 6+0 bgun hic bir bulantim uda bas donmem flan yok kendimden suphe edyodm.nye mdem flan blanmiyor dye 🙈 sali gunu kese ve kalp atisini gormeye gdcm bendee