Pinavra Bende bugün tam 7haftalik oldum ultrasona göre , adet tarihime göre 7+5 oluyordu. Çok şükür mide bulantılarım azaldı sadece halsizlik var hicbirsey yapasim gelmiyor yatmak istiyorum hep
Newmomadayi Bende 6+2 yim. Mide bulantilarim var. Kurt gibi acikip hic bisey yiyemiyorum 😂 yedigimide mide bulantisi sebebi ile cikariyorum. Birde ara ara kasik agrilarim oluyor 😊
Dmrhzn Begib bende 6+4 günlük pazartesi günü gidip kalp atışlarını duymaya çok korkuyorum ilkbgebeligim sürekli kendi kafamdan birşeyler icat ediyorum hiç belirtim yok diyorum acaba gidince ya kalp atışı yoksa ya boş gebelikse
NilDenizpksr Yasoo96 Amin inşallah 🤗🙏🏻 Betam 4 haftalıkken kan testi vermiştim o zaman 2354.9 çıkmıştı
gunsa1 Ayazsmommy 7+1 im uykucu şirinden farkım yok. Mide bulantım başladı başım dönüyor bazen ayakta zor duruyorum. Midem resmen kaynıyor reflüm vardı sanırım şu an zirvede. Yemeklere karşı tiksinmeye başladım kahvaltıda sıkıntı yok ama akşam olunca ne yiyeceğimi şaşırıyorum canım hiçbir şey istemiyor. Yemediğim halde karnım davul gibi oldu hazımsızlık ve gaz sorunu cabası 🤦♀️
Ayazsmommy gunsa1 maden suyuna limon önermişti doktorum mide bulantısına ve hazımsızlığna iyi gelir demişti ama günde yalnızca bir şişe doğal maden suyuna doktoruna bir danış onu iç istersen işe yarayabilir 👍
gunsa1 Ayazsmommy sanırım herkese öneriyorlar arada içiyorum magnezyum açısından iyi oluyormus. Yine de danışsam iyi olacak teşekkürler ☺️
aydemirtas Ayazsmommy 6+1 iz bugün kalp atışını duyduk, 3. Bebeğim ve aşırı miğde bulantım var burnuma sürekli bir yerlerden kokular geliyor ☺️
gunsa1 Ayfer65 doktora git her ihtimale karşı progestan verecektir. Gebeliğimin 3 ya da 4. Haftasında yerleşme kanaması yaşadım bitti derken devamında 3 hafta süren lekelenmeler devam etti. Progestana başladım. 2 hafta olmak üzere kesildi diyebilirim. Bu arada kanama alanım varmıs kese arkasında. Lekelenme sebebi buymuş.tedbir almakta fayda var 🌸 geçmiş olsun
Mery103 @Ayfer65 doktorunla mutlaka görüş bunu benim de öyle bir durumum olmuştu progestan başlatmıştı şuan bi tehlike yok ama bitene kadar kullan dedi kullanıyorum hala
minimicki esmerrmm ay hayırlısı olsun sağlıkla kucağımıza alalım acaba son regl tarihiniz nedir bende bügun ultrasona göre 6 artı 3 günlüğüm
Ayfer65 gunesp Benim kanamam çoğaldı ve hala devam ediyo acile geldim kan verdim bakalım ne diyecek doktorum
Gulhan3291 Ayazsmommy 7+5 ten selamlar😆 hicbir belirtim yok sadece bisey yiyince karnim sisiyor bulanti felan yok daha aman nazar degmesin😀🥰🥰 sadece gecen hafta gittigimde kalp atisini duyduk ama kese kenarinda az bi kanama varmis. Ama disaridan bi kanamam olmadi