Ayazsmommy 6,7,8 haftalık anneler hadi gelin tanışalım bakalım neler yaşıyorsunuz durumlarınız nasıl 🌸🌸
ozlemaykt Ayazsmommy ben bugün tam 6 haftalığım ama hiç bir belirtim yok 😃 sadece şekerim düşüyor ara ara
2prensesannesi1 Ayazsmommy 8+4 teyim iştah yok bulantı var halsizlık var yorgunluk var yerimden kalkmak istemiyorum 20 aylık kızım var ona bakıyorum çok yorucu geçiyor evde çok sıkıldım parka kadar gitmeye üşeniyorum
Seliss_61 Bugün son adete göre tam 7+0 ım henüz doktora gitmedim haftaya gidicem inşallah 😊 ama aşırı zorlanıyorum aşırı bulantı var kalkamıyorum yattığım yerden sizde durum nasıl
Ayazsmommy Seliss_61 bende 7+2 yim 😂 aşırı bulantılarım oluyordu doktorum prillam yazdı onu kullandıktan sonra daha iyi olmaya başladım çok şükür başımı kaldıramıyordum 😂haftaya gittiğinde sende söyle bakalım sana ne önerecek doktorun canım 😂
Seliss_61 Ayazsmommy bu benim 2. Gebeliğim canım bi tane oğlum var 27 aylık oğlumda dramemine vermişti hiç işe yaramadı en ağır olan zofer verdi onunla biraz rahatlamıştım bakalım bu sefer napıcam 😊
minimicki esmerrmm ay hayırlısı olsun sağlıkla kucağımıza alalım acaba son regl tarihiniz nedir bende bügun ultrasona göre 6 artı 3 günlüğüm
Ayazsmommy Seliss_61 inşallah geçer bir an önce yoksa gerçekten mide bulantısı çekilecek gibi değil 😂 ben şimdi de salçadan tiksinmeye başladım gördükçe midem kalkıyor bir çare bulamadım şu soruna 😂
Seliss_61 Ayazsmommy ah ah mutfağın kapısına mühür vurasım var ben komple mutfaktan iğreniyorum kokuyor herşey 😖
esmerrmm Ayazsmommy ben gidene kadar 8 haftaya dogru gidicem izmn duyulur insallah rabbim.saglikla kuzacimiza almayi nadip rtsin insallah balim 😊
Ayazsmommy esmerrmm inşallah canım benim o zaman duyulur 🌸 bende geçen hafta duydum ama çok hafifti dün gittim net duyuluyordu 7+2uim 😂
minikanne_ Mocuzemmm valla bendede yok, ne bulantı var ne de kusma sadece süt kokusuna dayanamıyorum 8+1′im bende..
milla-s Mocuzemmm ben de 6+1′im ama hiç bulantım olmuyor şükür. Bence endişelenmek yerine şanslı hissetmeliyiz kendimizi😅
Mocuzemmm Doktora 5+4 de getdim beta 350.1 çıkdi kəsə görülmədi inşallah 13 subat yenidən doktora gedəcəm inşallah görurüm bu sefer
Ayazsmommy Mocuzemmm canım betan birazdaha yükselince belli olur henüz beta daha düşükya ondan olabilir 😘
Ayazsmommy Hafizerabia43 ay uyku hali bende de var sürekli bir yorgunluk hele bulantı ilacı kullandıktan sonra 🌸
Mkazel ozlemaykt ayy sonunda kendim gbi birine denk geldm bende tam 6+0 bgun hic bir bulantim uda bas donmem flan yok kendimden suphe edyodm.nye mdem flan blanmiyor dye 🙈 sali gunu kese ve kalp atisini gormeye gdcm bendee
Ayazsmommy Seliss_61 2 hafta önce bende öyleydim aşırı kötüydü buzdolabını açınca o kadar berbat oluyorki bide en uzaktaki kokuyu bile çok rahat alıyordum inşallah zamanla düzeliriz kuzum
Ayazsmommy 2prensesannesi1 ay o iştahsızlık meselesini hiç söyleme 😩 senin işin daha da zor tabi Allah yardımcın olsun canım benim inşallah bir an önce düzelirsin
Rbkny Ayazsmommy 8+6yım 9 olucak nasıpse bulantım 1 haftadır vardı ama son 2 gundue yok cok sukur 1 haftada bile ölücem sandım ve yemek yiyemiyorum derken artık yarım saatte bir acıkıyorum🙈
HHA Rbkny seninle aynıyız canım yine denk geldik çok merak ediyorum cinsiyetlerimiz ne olucak ne zaman doğucuklar minikler 🤗💜🐣
Elifkaya59 Bende 7+4 deyim 2 haftadr ara ara mide bulantim oluyor kalp atisini cok az duyduk haftaya tekrar gidicez bizde