Simge16 Haftamdayım haftaya işten ayrılıyorum geçen gün tüm aldıklarımın etiketlerini kestim yıkamak için hazır ettim izne çıkar çıkmazda yıkayıp çantamı hazırlayacağım inşallah☺️
dilarayza Mutluuyuvaa 28.haftamdayım bütün eşyalarını yıkayıp ütüleyip yerleştirdim odası da hazır yakında hastane çantamı hazırlayacağım.
Kosemen54 Mutluuyuvaa 27.haftada yıkadım yerleştirdim iyikide oyle yapmışım suan 32.haftadayim hastane çantamda nerdeyse hazir
Gigy Mutluuyuvaa odası Mart ortası gelecek kısmetse ,zaten izne çıkacağım 32.haftada düşünüyorum ☺️yardıma gelen de var bitiririz diye düşünüyorum
aslzyn44 Seher- ben yıkadım canım 30 derecede 2 gun beklettım dısarda nolur nolmaz ıslak kalmasın dıye sonra paketledım
Seher- aslzyn44 aa bende öyle yapayım o zaman bir sorun olmadıysa komple atayım makinaya dediğiniz gibi kısa programda yıkarım zaten sonra tekrar paketine koyup kaldırayım
Pln01 Buseyvz bende 30 haftalığım kasığımda çok ağrı var yürümekte bile bazen zorlanıyorum normal mi sizin şiddeti nedir ağrıların böbreğime falan da vuruyor ağrısı
Buseyvz Pln01 benim özellikle ilk kalktığım da adım atmakta baya zorlanacak kadar şiddetli sonra azalıyor başka yere vurmuyor ama doktorum normal dedi
Pln01 Buseyvz otururken falan bazen oluyor mu bazende bebek hareket ederken de oluyor bende sordum doktoruma normal bebek büyüyor artık dedi
Buseyvz Pln01 evet oluyor, mesela otururken pozisyon değiştiriceksem falan kasıklarım alt karın bölgem acıyor