Seher- Hanımlar aranızda babynest alıp yıkayanınız var mı acaba makinaya atsam bozulur mu şekli falan sizce
Mutluuyuvaa Seher- bende merak ediyordum bunu bizim bi akraba yaptı yapmadan önce yıkamış benim içinde
aslzyn44 Seher- ben yıkadım canım 30 derecede 2 gun beklettım dısarda nolur nolmaz ıslak kalmasın dıye sonra paketledım
houseofyilmaz Aysenur05 bence zaten canta hazir degil diye gelmiyor bebek 😂 hazirlayinca gelcek 😂😂 saka bir yana yanlis aslinda yaptigim fakat huyum boyle hep son dakikaciyimdir 😅 kimse ornek almasin. 30 dan sonra bence herkes hazirlasin. Ben bu aksam hazirlayacagim insallah 🙊
Merinosunannesii Mutluuyuvaa 28de bitti birkaç yeni birşey aldım onlar yıkanıp ütülenecek erken ama iyiki yapmışım dedim otururken ütü yaptım ama belim koptu
ayseeerl13 Mutluuyuvaa 36 yim ne hasta ne cantam hazir nede yikadim ev tasioz 3 gune yikarim insallah
Seher- Mutluuyuvaa bende yıkamayı düşünüyorum ama pamuğu falan bozulur diye düşündüm ne yapsam bilemedim
sedardahuseyin Mutluuyuvaa He kız bak bi onlar kaldı onları da bir iki haftaya yıkarım ya yoz almasın
Ozlem23 Mutluuyuvaa ben 26+6 dayım başladım yıkamaya valla çok uğraştırıcı minik minik belim ağrıdı ütü yaparken daha sadece beyazları yaptım renkliler duruyo 😃
Ozlem23 dilaraky yok makineye attım ama aşması ve utulemesi çok zor varsa yardım edecek biri onunla yap bence
dilaraky Ben henüz başlamadım 32+5teyiz. 34. Haftada yıkayıp valizi hazırlamayı düşünüyorum inşallah bu kadar 2-3 hafta sürenleri anlamadım niye öyle uzun sürdü 🤷🏼♀️
houseofyilmaz dilaraky bence kisiden kisiye degisiyor hazirlama suresi. Benim kiyafetlerini yikamam ve utulemem max 3 gunumu almistir. O da yavas yavas yaptigim icin. Minik oldugundan her seyi hemen kuruyor.
akgunhatice Mutluuyuvaa ilk gebeliğimde 32-33 hafta arası herşeyimi hazır ettim her ihtimale karşı bu ikinci gebeliğim yine aynı haftalarda bebeğin eşyaları hastane çantası falan herşeyi hazır edip beklemeyi düşünüyorum
haziranin25i Mutluuyuvaa 13+3 de cinsiyeti öğrendikten sonra alışverişe başladım her gelen ürünü yıkayıp utuleyip hurca koydum mobilyaları geldiğinde de direk yerleştirdim. 🌺
Gamzee26 Mutluuyuvaa renklileri elle yıkadım belki boya verir diye ki verdi de. Açık renkleri beyazları ayrı ayrı yıkadım 15 dakikada 30 derecede yıkadım