aysekurt84 Arkadaşlar kendi yumurta ile hamile kalmadığım için yumurta donasyonu yönetimi araştırıyorum. Bizim aramızda bu prosedürle ilgili yararlanan veya bir şey duyan var mı
gizemcetin aysekurt84 arkadaşım Ukraynaya bu prosedürü için gitti. İsterseniz hangi klinikte yaptığını sorayım
Csm aysekurt84 kibrista halil ibrahim tekin i araştırın, magosa da hastanesi ama ist nişantaşı nda da kliniği var👍
aysekurt84 afrasil Türkiyede yasak olduğunu duydum. Kıbrısta iyi hizmetler verilmediğini biliyorum. Başka tavsiye edebileceğiniz yerler var mı?
afrasil aysekurt84 yurtdışında yerler vardır ama oralara pasaport vs gerekebilir bide daha zor olabilir . Kıbrıs ta yaşıyorum yani en uygunu burası bence . Siz tanıdığınız birisinin yumurtasını mi alacaksınız yoksa hastaneden mi yumurta alacaksınız . Yumurtayi spermle dölleyip embriyoyu size transfer edecekler
aysekurt84 afrasil ben donör yumurtaları almayı düşünüyorum yani tanımadığım bir kişiden. Gürcistanda da bir kliniği araştırdım ama net kararı veremedim
aysekurt84 vuslatim34 Bu şekilde sadece hamile kalabilirsem neden olmasın. Eşimle birlikte bu kararı aldık
vuslatim34 aysekurt84 bende 3 senedir bu yoldayım asla yadırgamıyorum ama bir kaç defa daha tüp bebek deneyin elbet vakti gelince Rabbim nasip edecek. Bu mübarek gün hürmetine Allahım biizm gibi bekleyişte olanları sevindirsin
Nurunannesiii12 vuslatim34 belkide genetik hastalık taşıyor olabilir bu yuz den başka birinin yumurtası ile hamilelik düşünüyorlar karı koca kararı sonuçta.cok özele girmemek lazım.insallah sizinde olur evladımız.allah büyük . Bazen zorun daha zoru olabilir.kimisi en son tub bebekle kalabilir kimisi kendi yumurtasız spermi ile kalamaz genetik rahatsızlıklar taşıyor olabilir.insallah her isteyen anne olur Allah in izniyle.🙏
Csm aysekurt84 tr de tabii ki yasak ama 2 yerde de muaynesi var, önden ist te görüşebiliyorsunuz, tetkik, tedavi, ilaclar vs belli oluyor, kiris a da sadece işlem için gidiyorsunuz👍
aysekurt84 Csm anladım çok teşekkür ederim. Peki başka nerde yapıldığını bidiğiniz yerler var mı? Kıbrıs ile ilgili çok negatif yorumları duydum ondan soruyorum
Parsbebiko aysekurt84 çok yakınım yaptırdı Kıbrıs’ta yumurta donasyonyu ve hamile kaldı ona Türkiye’deki doktoru önerdi buradaki doktor transfere hazırladı arkadaşı ordada donor hazırlandı yumurta toplamada gittiler 5 gün sonra transfer oldu Dünya tüp bebek merkezi olması gerekiyor