Dlrcem haber verir misiniz gidince acaba ben de düşünüyorum giden birimden yorum alsam süper olur ☺️
    Dlrcem gittiniz mi nasıldı acaba paylaşır mısınız ☺️
    Arkadaşlar şimdi çıktım 🙈😊Hekimoğlu görüntüleme merkezi gerçekten süper bi yer. Yaklaşık yarım saat sürdü
    Her yerine detaylı baktılar. 6 adet renkli görüntü ve cd verdiler 😊😊 çok memnun kaldım
    Tereddüt etmeden gideblrsinz
    Doktor gerçktn herşeyi anlatıyo bakarken.
      zehra33 ben abdullah hocaya gittim . Birde bayan doktor varmış ama ben abdullah hocayı tavsiye ederim
        istanbul bahcelievlerde prof. dr. halil aslan var kızlar bende çok memnun kaldım kendi doktorum istanbuldaki hatta turkiyedeki en iyi peritanolog diyebilirim demisti
          Ntugba ücreti ne kadar acaba ben de Bahçelievler’de oturuyorum merak ettim şu an araştırma aşamasındayım Hekimoğlu’nu düşünüyorum ama sizin gittiğiniz dr nasıl acaba
            zehra33 400 tl idi canım nişh istanbulda doktorun özel muayenehanesi 40 45 dakikaya kadar ilgilendi benim ilk gebeliğin çok heycanlı olduğumu anladı bir kaç cümle söyledi ve rahatlatti çok çok detaylı baktı ben çok memnun kaldım kendi doktorum da halil beye gittiğine çok memnun kaldı ve çok ünlü olan kadın doğum doktorlarının halil beye yönlendirdigini gördüm
              Ntugba anladım teşekkür ederim benim de ilk gebeliğim ve araştırıyorum insan heyecanlanıyor ve her şeyin tam olmasını istiyor ☺️
                Dlrcem Hekimoğlunda ücret ne kadar acaba sormayı unuttum ben☺️
                  zehra33 benim de ilk gebeliğim bende herşeyin iyisini araştırıyorum ama halil beyi öneririm sizde araştırın ona gore karar verirsiniz😊
                  Biricigim bana hem yeni doğan uzmanı bir dr ablamız hem de kendi doktorum prf dr recep has ı önerdi, ben gtiim ancak zor bulabilirsiniz randevuyu, hemen arayın derim niyetiniz varsa. 700 tlydi, ama özel sigortanız varsa karsılıyor olabilir
                  Biricigim Cerrahpaşa da yaptırdım Perinatolog ve 122 TL sadece renkli fotoğraf vermiyorlar
                  Kizlar bende saglik calisani olarak az cok bilgi sahibiyim. Bu konuda en iyi balat hastanesi dr mehmet aygün biraz netten doktoru arastirdiginizda görmüs olacaksiniz.Bilginize 😊
                    zehra33 250 ye çektirdim ben ama 300 tl olmuş. Bugün öyle söylediler