EdaKnayenkartal perinatologmu hangi hastanede bide fiyat nedir
Avrupa takası detaylı ultrason istanbul perinatolog
Ipek3427 fiyat nedir bide perinatologmu baktı annenin bobreklerine kadar bakiolarmis doğrumu ben kum döküyorum ondan soruyorum bide renkli foto verdilermi
Bsa hangi hastane
Biricigim evet canım detaylıya perinatoloji uzmanı bakıyor doc dr ebru çelik 446 tl di sanırım bende yarın gidicem normalde de o hastaneye gidiyorum zaten koç üniversitesi hastanesi diye bakabilirsin internetden
Esen evet banada yakın orasi hangi doktor geliyor ismi ne fiyatda iyi 340 tl anneyedé bakıyordu acaba bana bilgi verirmisisniz
Benide mutlaka bilgilendirirmisin rica etsem anneye bakıyordu bobreklerine fln
Osman ozyurttan çıktım şimdi çok da memnun kaldım ilgisi olmayan sorularıma dahi cevap verdi. Sizin içinde sordum ona.ben değil radyolog bakar dedi hastanenin radyomuzu da baya iyiymis
Türkiyenin en iyi perinatoloğu Prof.Dr.Atıl Yüksel hocaların hocasıdır yeri de avrupa yakasında eğer özel bir durumun varsa kesinlikle ona git. Biraz pahalı ama aklında birdaha soru işareti kalmaz..
Esen merhaba gottinizmi detaylı ultrasona kolon hastanesine
Esen hem anneye hem bebeğe bakmıyor mu ne kadar sürdü renkli resim verdi mi
- Düzenlendi
Biricigim bi 25dk felan sürdü sanırım tüm organlarina baktı,plesantaya kordon damarlarına ve suyuna baktı banada anlattı. Benim sadece serviksime bakti.Cd rapor ve renkli resim verdi. Ama anneye bakmıyor özellikle sordum sizin için o bizim işimiz değil dedi ben sadece anne karnındaki bebeğe bakarım ona radyoloji bakar dedi. Bi 5 dk da benim sorularım surdu yarim saatte cikmis oldum
bende bu cumartesi hekimoğlu görüntüleme merkezine gidicem kızlar. Fiyat olarak çok uygun cd ve foto da veriyolarmış. Bakalım nelere söyleyecek 🙈🙈