GozdeDeniz Asenabal 55 le hamile kaldım şuan 69 kiloyum 🤷♀️ hafta olarak ben 27 diye biliyordum ama dün gittiğimde doktor 25+3 dedi 🙄
Gigy Pkzctz 27.hafta 10 kg aldım ben de ,şeker de sınırın biraz üstü çıktı diyetisyene yönlendirdi doktorum ,yarın başlıyoruz bakalım 🙈
E-K-D bus91 zayıf hamile kalıp birden alıncada hareketler daha çok kısıtlanıyor zorlanıyorsun😅 Allah yardımcımız olsun
Kuzey61 Pkzctz bende 26+5 olucam 6 kilo aldım 🙈 aşırı yemiyorumda beyaz ekmek yemiyorum mesela. son iki ayda 4 kilo aldım.
cansugrn E-K-D 53 kiloyla hamile kaldim 30.haftamdayim 62 kiloyum 9 kgyla devam😊 oglusumun gelisimi de 1 hafta önden gidiyo💙🧿
E-K-D cansugrn maşallah 🧿 inşallah biz aynı kiloyla devam ederiz bebişlerimiz sağlıklı tosuncuk olsun🤲🏻
Fasulye-87 MucizeAnnesii 58 ile başladım bebek haftasıyla uyumlu canım en son 995 gr dı 26 haftalıkken şimdi çarş gidicem 30 haftalık oldum bilmiyorum kaç kg şuan
Dlkelc09 Pkzctz 34. Haftadaym 19 kilo aldm 79 kiloyum şuan. 1 aydırda hic kilo almadm ilginç şekilde 79da kaldım. Şuan zatn bisey yiyip içemiyorum bulantı kusmalar geri geldi hatta 1 kilo verdim diyebilirim
Baobap Siboli doktorunuz kızmıyor mu çok az aldınız diye? Boyunuz çok uzun çünkü. Gerçi kilonuz kaçtı hamile kaldığınızda?