Boncukafa Boşverinnn😀 bebek doğunca kilolar öyle hızlı gidiyor ki ilk kızım da 24kilo almıştım 1.yaş günün de bütün kilolar ve daha da fazlası gitmişti şuan da ikinci kızım olacak inş 39+6🤦🏼♀️ 18kilo aldım ☺️☺️
ilayinannesi Pkzctz ben de 32.haftamda 7kilo almıştım. 59 olmustum. Bence sizinki de fazla değil 😊 35.haftada bakalım durum ne çıkıcam anca 60 olmuşumdur☺
Kadercisi Ayse2011 aynen aynen canım dedigin gibi bünye meselesi sanırım hem diretiyoruz hem alıyoruz son aylar ikiser değil birer kilo alırsak dengeleriz inşallah napalim 🙈 kaç kiloyla kaldın hamile 🙈
Busclk Pkzctz 17+5 teyim 2.5-3 kg arası gidip geliyor tartı. 57 ile hamile kalmıştım boyum da var ama kalçam ve bel kısmım bir genişledi beheyy sanki 5kg aldım gibi duruyor🤪 kilonun nasıl durduğu da önemli galiba hamişlikte
spiker_anne Pkzctz Ahh hamilelik kilolarıı🤦🏻♀️ doğum yapalı 10 ay oldu panda yavrusu gibi yuvarlanarak gidiyorum😂😂 1.67 boy 77 kiloyum 😂😂
ogrencianne35 mommysweet boyunuz kaç peki 170 benim bugün kan da verdim sekerim filan yüksek de çıkmadi şükür dikkat etmeye çalışıyorum 15 16 kiloya kadar normal diyorlar ama bilmiyorum
aannepandaa Pkzctz kişiye göre değişir dr sonucu iyi buluyorsa hiç kafanıza takmayın. Ben 31+0 haftadayım 6 kilo almışım. Bebiş 10 gün önden gidiyor o daha tombiş 😆😆 dr 4 kilo doğabilir dedi.
PrensesAnnesi49 Senbibaksana Canm valla kilo vermek için herhangi bir şey yapmadım sadece 1 aylık hamile iken zaten 83 kiloydum bişey yiyemedim çoğu şey gözümün önünde karardı ekmek bile yemedim o süreçte bi ara baya vermiştim şuan yine iyiyim toparladım suanki kilonda zaten 77 yanı kilo vermem tamamen hamilelikten kaynaklı bişey yiyememekten ve iştahsızliktan☺
Ayse2011 Kadercisi amaaannn 100 lerin üstünü görmüş kadınım bana koymaz 🤣isteyince çokda güzel veriliyor valla veririm yani
E-K-D bus91 bende 29uncu haftadayken 9 kiloydum 47 ile hamile kaldım 56 olmuştum doktor 56 yı geçme dedi 😅 herkes alıyor nolcakki yani alsak o kadarcık kilo ile doğurulur mu😁 dikkat etmeye çalışıyorum insan bazen can sıkıntısı birşeyler yemeden duramıyor hayırlısı bakalım