iremgun bi an once acilir umarim😅 ben kaybimda gogus hassasiyeti kaybolmustu vs ole icime kurt dusmustu o zamnlar o aklima geldikce ister istemez telas yapiyor insan🙈 esimede surekli ay bulanmiyor midem aa bulaniyor mu acaba diye diye onunda sabrini sinicam sanirim 9 ay 😅 evet kuzum ole oluyormus seninde oylemis bak bi nebzede olsa rahatladim. Ilac kullanmadm kuzum yani beni istifra ettirmicek kadar bulaniyordu sadece gun icinde cok halsizlik yapiyordu. Bilgisayari kapar kapamaz evde direk yataga atiyordum kendimi surekli tuzlu biseyler yiyip idare ediyorum herseyden tiksindim. Hatta robor supurgem var onun sesini bile duymak istemiyorum ole anlarda ondan bile tiksindim🤣🤣ay cok iyi yapmissin simdi butun vitaminleri aliyor ya senden bebis ondan seni halsiz birakiyordur. Guzelce dinlenirsin bugun ev isi vs de yapma keyfine bak ne guzel 😊 insallah kuzum benim Rabbime emanetler, ama o cihazdan bulabilirsen cok iyi olur bizim gibi telaslılar için birebir 😊 18. Haftadan sonra duyuluyormus sanırım onda kalp atısı banada esimin kuzenş vermişti internette bakmıstım cihaza bende alayım diye ama farklı modelleri vardı aynısının satısını göremedim belki eski modeldir bendeki. Hafta sonu falan olmadı cat kapı git volkan hocaya hic bisey demez aradan alır hemen bebişi görüp cıkarsın bana kalp atısı dinlemek için randevu alma asistanıma söle alırım arada hemen demişti😅 olmadi eve ultrason cihazi alacagiz bu gidisle 🤣