Demetdemircioglu Deniizzm35 yok benim gebelik okulundan bir arkadasin bebis kakasini yapmis sezaryenle aldilar ilk gebeligi kuzenimde sezeryan yapti onun 2.ciydi
Kenanizm18 Demetdemircioglu zaten bi senin dogumu bide kendi dogumumu sabırsızlıkla bekliyorum 😂😂 hikayenide bekliyorum 😘
Demetdemircioglu Kenanizm18 😂😂 bi avazda dogururuz insallah canimcimm 😁 instagramin varmi senin ekliyim seni
AytenFaruk Çiğli bölge eğitim hastanesi perinatoloji bölümünde ayrıntılıya girdim doktor her sorduğum soruya cevap verdi eşimde yanımda girmişti ona da baktığı gördüğü herşeyden bahsetti bebeği ben göremedim ama cinsiyet boy kilo organları ayına uygun olup olmadığı herşeyden bahsetti ben memnun kaldım özele 400 tl para verecektim o parayı bebeğime harcadım 😘
Deniizzm35 AytenFaruk aynen bnde özele cok fazla para vermek istemıyorum dediğin gibi o parayı bebeğe harcamak daha mantıklı 😊
Melisaaa AytenFaruk Doktor mu söyledi canım bende orada muane oluyorum ama hiç bahsetmediler bana tepecige gitmemi söylediler
AytenFaruk Melisaaa evet Dr. Orkun Çetin perinatoloji pol. baktı sert gibi görünsede çok iyi bi doktor kendi doktorum da Irfan Özer 🤗 Tepeciğe neden gitmeni söyledi ki?? Siz hangi doktora gidiyorsunuz?
Melisaaa AytenFaruk Nuray hanima gidiyorum. Suan 21 haftaligim 18. Haftam da yaptırdı detaylayi ve tepecik de olması gerektiğini söyledi