Deniizzm35 Hanımlar merhaba. 18 haftalık hamileyim gaziemirde bulunan nevvar salih hastanesine gidiyorum fakat orda ayrıntılı ultrasyon yapılmıyor. İzmirde önerebilceğiniz ayrıntılı ultrasyon yapan devlet hastanesi var mi. Şimdiden randevu almam gerekiyor. Yardımcı olurmusunuz ??
Melisaaa Deniizzm35 Canım Heryer tepecige orası da alsancak mr gönderiyor. Fakat ne cinsiyet söylüyor nede sana bilgi veriyor 5 dakika bakıp gönderiyor çok pişman oldum keşke ozele gitseydim diye çok ilgisizler
Bilge35 Demetdemircioglu randevu bulabildiniz mi canım birde orada kim çekiyor detaylıyı radyolog mu perinatolog mu
Deniizzm35 Demetdemircioglu tepeciğe bi kere ikili test için gittim bin pişman oldum rezil bi hastane doktor bile yoktu yerinde ömer bey diye gittim bi bayan bakti ilgilenmediler pek o yüzden baska hastane bakıyorum.
Demetdemircioglu Bilge35 randevu 1 hafta sonrasina almistim alsancak mra yonlendirdi valla cok suratsiz bi kadin denk geldi bana nedir ne degildir bilmiyorum 😁 bebegimi bile goremedim sagolsun bi ultrason fotosunu verdi o yani 😅
Demetdemircioglu Deniizzm35 bende nevvar salihe gidiyorum ayrintili icin tepecige gitmistim en korktugum tepecikte dogum yapmak zorunda kalmak😣
Deniizzm35 Demetdemircioglu nevvar salihte neden doğum düşünmüyosun canım. Ben zeynep hanıma gidiyorum cok ilgili memnunum orda yapmak istiyorum o yüzden
Demetdemircioglu Deniizzm35 orda yapicam nezahat hanima gidiyorum bende ebeleri cok mikemmel:) gebelik okuluna gittinmi
Deniizzm35 Demetdemircioglu evet ebeler hemşireler cok iyiler ve hastane cok temiz yeni oldugu için. Gebelik okuluna hiç gitmedim canım bilgi sahibi değilim pek Nasıl oluyor. Hastanede mi oluyor
Demetdemircioglu Deniizzm35 evet hastanede doktorunda yonlendirir aslinda dogum yapanlarin kaldigi odalarin girisinde bi odada yapiliyor 6 haftalik bir egitim esinle de gidebiliyosun pazarlari o zaman esinde girebiliyo doguma
Demetdemircioglu Kenanizm18 daaha simdiden boyle yaniyoz bakalim nolcak sonumuz😃 obur ay sonu ben kurtuluyom 💃💃
Deniizzm35 Demetdemircioglu güzelmiş aslınsa doktora bi sorayım ben 😊 orda sezeryan yapılmıyo diyorlar bilgin var mi canım sadece normal doğum yaptırıyolarmiş sanırım
Demetdemircioglu Deniizzm35 yok benim gebelik okulundan bir arkadasin bebis kakasini yapmis sezaryenle aldilar ilk gebeligi kuzenimde sezeryan yapti onun 2.ciydi
Kenanizm18 Demetdemircioglu zaten bi senin dogumu bide kendi dogumumu sabırsızlıkla bekliyorum 😂😂 hikayenide bekliyorum 😘