elifakyaz9999 G_M_Z canım öncelikle geçmiş olsun bende ilk bebeğimi düşürmüştüm , sonra kimyasal geçirdim aynı senin gibi kimyasaldan sonra adet olmadan hamile kalmışım ☺️ Kimyasaldan sonra sağlıklı bebiş geliyor merak etme şimdi 14 haftalık hamileyim bende 🧿🙏
YaseminBatrk G_M_Z öncelikle herşeyin en güzeli en hayırlısı olsun canım . Benim de ilk gebeliğim böyle olmuştu aynı senin gibi git gide düştü değer sonra evde düşük yaptım . Ve hiç adet görmeden tekrar hamile kaldım ertesi ay şimdi kızım 3 yaşında . Allahım sabır versin . İnşallah daha sağlıklı sıhhatli evlatların olur
G_M_Z @elifakyaz9999 Allah bağışlasın rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻 Bana dua eder misiniz hamilelerin duası kabul olurmuş 😇🤲🏻
G_M_Z @YaseminBatrk aminnn inşallah kardeşim 🤲🏻 Dua istiyorum inşallah aklınıza geldikçe dua edin bana 🥺
rmdfile G_M_Z kimyasal gebelik gibi malesef geçmiş olsun😐 Rabbim en kısa zamanda tekrar nasip etsin🤲🏻 Dokturunuz isteyecektir ama 2 düşükten sonra genetik test yaptırın bence kan pıhtılaşmasından kaynaklanabilir mi diye.
G_M_Z @rmdfile sağolun 😢 amin inşallah 🤲🏻 Randevuma gittiğimde aklıma takılan her şeyi soracağım gerekli bir test varsa yapar diye düşündüm ben de hayırlısı her şeyin😢
rmdfile G_M_Z aynen doktor da yönlendirir zaten ben de 3 kayıp yaşadım pıhtılaşmadan dolayıymış. Rabbim en güzel zamanda hayırlısıyla nasip edecektir 🤲🏻
Ugur_bocegi001 G_M_Z seni üzmek istemem asla ama muhtemelen kimyasal gebelik. Bende aynı durumu yaşamıştım. İlk kan verdiğimde 22.2 ydı değerim 2 güne bir kan veriyordum bir yükseliyor bir düşüyordu kese oluşmadı sadece şüpheli nokta dediler onuda düşürdüm. Lekelenme pembe renk mi ? Bende açık pembe geliyordu ilk lekelenmem çamur gibiydi sonra pembe olmaya başladı
G_M_Z @Ugur_bocegi001 hayır kahverengi geliyor o da o kadar az ki akıntı gibi de değil tuvalet kağıdına bulaşıyor sadece. Acile gittiğimde alttan yaptıkları muayenede yumurtalıklarda ya da rahimde hiçbir sorun yok normal her şey kese görünmedi geç gebelikten dolayı yerleşme kanaması olabilir devam eden bir kanaman yok demişlerdi. Bilmiyorum kafam çok karışık her şeyin hayırlısı 🤲🏻
Ugur_bocegi001 G_M_Z Bilmiyorum benimde başta peçeteye geliyordu ilk başta çamur gibi kahverengiydi sonra pemveleşti. Kimyasal durumu çok yüksek bana ilk değerimi gördüğünde doktorum ümitlenme hemen dedi. Benimse bakıldığında kanamam yoktu 🤷 ama gelen bir akıntım vardı. 1 regl görüp hamile kaldım. Bunda da kanama yaşadım ama kanaman yok dediler bayıldım kanamadan hatta detaylıda baktılar öyle gördüler kanamayı . Şimdi bebeğim çok sağlıklı. İlk hamileliğin mi bu arada ? Genelde ilk gebelikler de yaşanan durumlarmış 🙄
aylin08166 G_M_Z kimyasal gebelik yaşıyorsun canım hiç korkma 2 ay sonra tekrar hamile kaldım 10+5 teyim şuan
G_M_Z @aylin08166 inşallah lütfen dua edin bana 😢🤲🏻 Peki bir şey sorabilir miyim bu şekilde lekelenme halinde mi bitecek yoksa adet gibi kanama oluyor mu
rmdfile G_M_Z ben kan sulandırıcı iğne kullanıyorum 21. Haftamdayım şimdi. İkinci düşükten sonra genelde doktorlar istiyor bu testi sizin doktorunuz da isteyecektir.
prm1994 İkinci kan tahlilini aynı hastanede vermediyseniz referans aralığından dolayı olabilir kendinizi üzmeyin.
G_M_Z @prm1994 aklıma geldi ama emin olamadım bu kadar fark olur mu? Acil için devlet hastanesine gittim diğer kanları özelde verdim
prm1994 G_M_Z benim o sebeple iki kan sonucum farklı çıkmıştı iki gün arayla aynı hastanede vermekte yarar var
Beyzan G_M_Z hayır canım bu kadar fark olmaz arada ben ilk kan verildiğimde 13 dü. Sonraki tahlili 3-4 gün sonra başka bir şehirde verdim 400 dü. Seni üzmek için yazmıyorum kafanda bir soru işareti kalmasın diye yazıyorum. İlk gebeliklerde kimyasal olabiliyor.ama genelde tekrarlamiyor. İnşallah pıhtılaşma filan yoktur