Mavi87 arzuublm inşallah canım sana dua edeyim, hayırlı sağlıklı kızın olur inşallah Allahım gönlüne göre versin canım 🥰🥰😍
0znur arzuublm Benim de ilk gebeligim, 16-17 gibi hissettim. Aynı sizin gibi ona yormak istemedim başlarda ama nerdeyse o günden beri hergun düzenli oluyor. Ultrasonda doktor bile maşallah cok hareketli demisti 😅
Kubracan28 arzuublm ben 15 haftalıkken hissettim ilk gebeligim şuan 22 haftadayız daha güçlü tekmeler hissediyorum doktorumda şaşırmıştı ultrason a girdim kıprdıyo hissediyorum evet erken hissetmeye başlamışsın dedi şimdi kıpır kıpır uyutmuyor resmen cok hareketli ❤️😊
enisenalbant arzuublm bu olayı doktoruma sordum ilk gebelikte 19-20.hafta da hissedilmeye başlanır dendi. bebek haraketi gibi hissedilen şey bağırsak haraketiymiş,o zamanlarda daha çok bağırsaklar çalıştığı için hissetmemiz kolay olurmuş😊
Ebruuugunes arzuublm benimki 15 haftalıkken seyirme şeklinde oldu simdi 23+2 hallen cinsiyet aynı 13 haftalikkende cinsiyeti öğrendim
Ebruuugunes arzuublm bazı doktorlar erken buluo kafalar karışmasın diye demeyebiliyorlar ama bu defa gittiginde der
arzuublm Ebruuugunes benım 12.hafta da radyoloji doktoru 2li tarama doktoru kız diye tahmin etti 14.haftam da kendi dr. göremiyorum uyuyor dedi bu ay sonu gidicem bakalım inşallah görürüm :)
EsilaErtugrul arzuublm ben hiç anlamıyorum canım ya🙂 banada 12. Haftada kıza benziyor dediler bakalım haftaya 17 haftalık oluyoruz öğrenicez inşallah