Ayshen_ay arzuublm aynen bende hep ilk çocuğumun kız olmasını istiyordum ama içimde oğlan diye hiss etdim
Dnzz888 arzuublm Bağırsak hareketiyle o farkı mutlaka ayırt edebilirsiniz ki etmişsiniz de ☺️ Daha güçlülerine hazır olun çok çok güzel bir his 🥰
Derinin-annesi arzuublm ben hissedıyordum.Hatta ultrsona girmeden once gosterıyordum buramda kıpırdama var diye ultrasonda hareketini görüyorduk.Doktorum cok nadirde olsa olabilecegini söylemisti
Busracobann arzuublm olabilir canım.ben ilk gebeligimde 17 haftada hissetmiştim bunda 14 de hissetmeye başladım 20 haftalık olduk kıpır kıpır olmasa da gece boyu daha hareketli oluyor
Zey00 arzuublm bende 15. Haftamda hissettim balık kayması gibiydi bağırsak hareketidir dedim ama bu farklı bişeydi göbeğim yağlı değil zayıfım bide şanslıyım erken hissettim. Ara ara seyirme gibi hissediyorum😀
Mom97 arzuublm ilk gebelikte zor biraz 16 da hissetmek ama neden olmasın belkide bebek hareketiydi 🤷🏼♀️☺️
Burcuseyy arzuublm bende 16. Haftada seyirme hissetmiştim 18 de hissetmeye başladım minigimi ama tabi düzenli değil 1 gün hissedip.1 gün hissetmedigim oldu ,🙂
Ebrununbebe arzuublm ilk bebğimi 22.haftamda hissettim. Şimdi ikinciye hamileyim 16 ıncı haftam daha hissetmedim
Mavi87 arzuublm inşallah canım sana dua edeyim, hayırlı sağlıklı kızın olur inşallah Allahım gönlüne göre versin canım 🥰🥰😍