mavis24 minikmucizemmmmmm 1 sene bekleyin diyo doktorlar öyle illet bişey ki beni süründürdü resmen her adetimde acile gitmek zorunda kalıyodum hamile kalmaktan çok agrı çekmekten öldürdü beni resmen bi ilacı yok zaten doğum kontrol hapı falan veriliyor umarım benim gibi süründürmez seni sen şimdiden önlemini al
minikmucizemmmmmm mavis24 ben zaten bekarken adet sancısından acillik oluyodum iğne vurdurmadan kendime gelemezdim ama hiç doktora gitmedim. Evlenince ilişki sırasında ağrı şikayetiyle öğrendim çikolata olduğunu. Aynen tedavisi yokmuş sürekli tekrar ediyormuş. Buna da şükür rabbim daha kötü hastalık vermesin ama inşallah benimde ilaçsız tedavisiz olur bi bebeğim🤲🏼
mavis24 Meless şuan hamileyim zaten 4 aylık doğan suyunu denememiştim baya küçültmüşlerdi bende bagırsaklarıma falan da bulaşmıştı baya agrı yapıyodu
mavis24 minikmucizemmmmmm inşallah canım gerçekten zor bi süreç bende evlenmeden 3 ay önce öğrendim adetlerim aşırı ağrılı ilişkide agrıda eklendi baya zorladı beni hep doktorlar hep hamile kalman gerekiyor dedi başka türlü yayıldıkça yayılıyor bakalım inşallah gebeliğimin sonunda ondanda kurtulurum rabbim sizede yardım etsin 🤲🏻
Cigdemss mavis24 ben çikolata kisti ve tedavi ile hamileyim 22. Haftadayım, aklıma bile gelmedi kistin durumu, kistler bu süreçte gerileme gösteriyor. Şükür bebeklermiİn sağlığı önemli gerisini düşünmeyin
mavis24 Cigdemss umarım zarar vermez doktorumda çok önemsemedi kistleri ama bakalım zaman neyi gösterecek
minikmucizemmmmmm mavis24 amin inşallah Allah razı olsun Allah kucağına almayı nasip etsin. Dua isterim kendim içinde ismim Melike🥰
mavis24 minikmucizemmmmmm tabiki ederim melikecim rabbim en kısa zamanda sana annelik duygusunu nasip etsin yavrunu 🤲🏻 Hiç bi zaman ümitsizliğe kapılma rabbim ne zaman nasibimizse o zaman nasip ediyo ben 5 sene bekledim inşallah sen tez zamanda bu kavuş ♥️🤲🏻
endobeybi mavis24 ben 24.haftadayım, merak etme kistler küçülüyormuş bile hamilelikte. Gelişimine bi etkisi olmaz 🙏🏻
mavis24 endobeybi ay inşallah valla doğuma kadar 9 doğurucam stresten 😂 zaten 3 ay ful bulantı kusma ile geçti agrılarım cabası millette iştah açılır bende iştah kapandı baya zorluyo beni Allah hepimizin yardımcısı olsun