mavis24 Kızlar benim çikolata kistlerim var tedaviyle hamile kaldım 4.ayımdayım kontrollerimde doktorum kistler arkaya doğru gittiği için göremiyo pek aklıma takıldı haşa göbeğimde cıkmadı aceba cikolata kistleri bebek gelişimini engeller mi kistleriyle sorunsuz hamilelik geçiren varmı ya bebeğimin gelişimini engelliyorsa diye korkmaya başladım 😔
Cansugurses mavis24 çikolata kisti ile hiç Bi bilgim yok ama ilk gebeliğimde benimde 6.ayda karnım çıkmaya başlamıştı cnm vucut yapısı ile ilgili sanırım
Meless mavis24 ben ben ben!!! Ocak ayının başında öğrendimm 3 ay vakit verdi doktorum 3 ay içerisinde gebe kalmazsan operasyon dedi. Ocak ayının sonunda gebe olduğumu öğrendim😍 çikolata kistini öğrendiğimden beri soğan suyu içiyordum belki o bahanesi oldu
Damlaltinay mavis24 hayır canım bebeğin yerleştiği yerle kist çok farklı yerlerde. İçin rahat olsun 🤲 ve çikolata kistleri zararsızdır 😊 dökülür kendiliğinden, korkma.
Nagihanarslan 4cm çikolata kisti ile normal yolla hamileyim 30. Haftamdayim çok şükür hiç bir sıkıntım yok aynı konu benide endiselendirdigi için düzenli gittigim 2 doktorumada bu konuyu danistim bebeğin gelişimi ile kistin hiç bir alakası yok dediler endişe etmeyin ne ağrı ne sancı nede gelişimde sıkıntı olmuyor
Nagihanarslan Bu arada benimde karnım yeni yeni belli oluyor çoğu kişi anlamıyor bile biraz da yapı meselesi dert etmeyin tadını çıkarın
mavis24 Nagihanarslan benimde kendim anlayabileceğim kadar göbeğim var sadece hiç belli olmuyo evet yağı meselesi ama insan ister istemez diyo aceba gelişimi mi iyi değil diye
Zuz Merhaba, 5.5 cm tek taraflı çikolata kistiyle hamile kaldım. Şuan 27+3 haftalık hamileyim. Kistlerin bebek gelişimine vs hiçbir etkisi yok. Doktorum unut kistini bizim için hamile kaldıktan sonra Kistin bir önemi yok dedi hep.
mavis24 Zuz lanet kistler o kadar cektirdi ki bana şimdi de bebeğime zarar verir diye korkuyorum beni resmen bitirdiler
midekoruyucu mavis24 yazılanları boşver doktorun ne diyosa ona bak, burdaki hiç kimse doktordan daha iyi bilecek değilll sıkma canını
mavis24 Damlaltinay inşallah ya kurtulmak istiyorum o lanet şeyden beni mahvetti resmen çektiğim agrıları hatırlamak bile istemiyorum rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın
mavis24 midekoruyucu hamilelik insana herşeyi düşündürtüyo başta hep ya kalbi durursa diye korktum hareketlerini hissetmeye başladım daha rahatladım şimdi de göbeğim çıkmayınca korkuyorum annelik gerçekten zor rabbim yardımcımız olsun
midekoruyucu mavis24 kesinlikle öyle ama burda bazı yazılan yazılar gerçekten saçma, herşeyi okuyup üzmeyin bebişi de kendinizi de🤗
mavis24 Meless şuan hamileyim zaten 4 aylık doğan suyunu denememiştim baya küçültmüşlerdi bende bagırsaklarıma falan da bulaşmıştı baya agrı yapıyodu
minikmucizemmmmmm Benimde çikolata kistim var doktorum tedavi ilaç önermedi bi sene dene dedi bende bu ay hayıt otu kaynatıp içtim inşallah faydası olur önce Allahtan tabii😓 soğan suyunu yapamamıştım başka öneriniz var mı 7 aylık evliyim daha yaşımda 24 o yüzden ilaç tedavi öngörülmedi
mavis24 minikmucizemmmmmm 1 sene bekleyin diyo doktorlar öyle illet bişey ki beni süründürdü resmen her adetimde acile gitmek zorunda kalıyodum hamile kalmaktan çok agrı çekmekten öldürdü beni resmen bi ilacı yok zaten doğum kontrol hapı falan veriliyor umarım benim gibi süründürmez seni sen şimdiden önlemini al
Betus-27 mavis24 6cm ve 2cm vardı hamile kaldığımda hiç alakası yok kist yumurtalıkta bebek rahimde dedi doktorum aklına takılmasın boş yere 28 haftalığız çok şükür kayboldular