4cocuklu nisanmaral bende bugun aldim.ama.meger yarin indorimdeymis .magazadan aldim.diyorum goturup iade edip tekrarmi alsan
Paula oykuduru21 Ben avusturyada yaşıyorum buradaki yorumlara bakarak almıştım. Türkiyede trendyolda, hepsi buradada filan var.
oykuduru21 Meriiii9 kesinlikle haklısınız bebekler için leke çıkarıcı olduğunu bilmiyordum acemiyiz daha bu konularda😅 onlar için olanı kullanmak en iyisi🌸
Zggggg oykuduru21 valla bence koyup yıkatmayın o fayda etmiyor. En güzeli öncesinde direk lekeye uygulayıp bekletmek suda. Hem öncesinde elinizde durulama yaparsınız atmadan ne de olsa bebekler hassas direk çamaşırlara geçmesin diye.
Mcakir oykuduru21 ben hacı şakir granül aldım leke çıkarıyor mu daha bilmiyorum😅 ama güzel bebek gibi kokuyor🌸
Haticearen oykuduru21 babyme nin Mavi olanından aldım gayet güzel birde babyme nin leke çıkarıcı sıni aldım
kucuktospam oykuduru21 ben siveno alacaktım baktım çok pahalı tutuyor ve minicikler e ebebekten indirimden baby me aldım o da organik olmayıversin napalım her şey pahalı..