hilal-a Kızlar bugün acile gitmiştim çatı muayenesi oldum açılmaya bakılırken çatı darlığı olduğunu öğrendim devlette böyle bir durumda normal mi yapıyorlar
Dilara8228 hilal-a Benim çatı darlığım vardi ve bebek kilosu yüzünden acil sezeryana aldılar. Öncesinde çatı muanesi olmamıştım ama
MelSer hilal-a devlet hastanelerinde öncelik normal doğum keyfi yere yani normal doğumdan korkuyorum vs gibi sebeplerle sezeryan yapmıyorlar ama çatı darlığı , bebek kilosu vs sebeplerlede anne ve bebeği riske atmazlar sezeryan olabiliyor.
Beyzan hilal-a eğer çatı darlığı için rapor verirse Dr ya da direk sezeryan günü verirse yaparlar. Ama çatı darlığı tek başına bir Sezaryen sebebi değil son karar burda dokrorun. O eğer Sezaryen olmalı derse olur
Ftmaltn 36 haftamda banada çatı muayinesi yapıldı ama acilma yok birde 32. Haftamdan beri ultrasonda bakmiyolar kilosuna vs her hafta nst icin cağırılıyorum
MelSer hilal-a önemli olan annenin sağlığı ve bebeğin sağlıkla doğması. normal doğumunda sezeryanında kendilerine göre kolaylıkları ve zorlukları var hakkımızda en hayrlısı hangi ise o şekilde olsun inşAllah.. 💕
Gulsen4224 hilal-a benimde Çatı dardı normal doğum yaptım bebeğin fazla kilolu değil ise yaparsın normal doğum ama ya kesili yada yırtık olabilir
hilal-a Gulsen4224 35 de 2600 dü haftası ile uyumlu gidiyor hep doğuma çok toplu bir bebek olmaz sanırım
Gulsen4224 hilal-a cnm ben özele gidiyordum hep muayene doğum için devlette gitme zorunda kaldım doğum anında doktor catın dar zorlanacaksın dedi sezeryana alacaklardı ben istemedim kesi atıldı bebeğimi kucağıma aldım 3 kiloya gelir bebeğin normal doğum yaparsın ama kesili olabilir senin de belki cnm