Gokcenurr1 Kızlar bugün nstde bebeğimin hareketleri azdı serum takıldı yine aynı doktor yatış yaptı sabaha kadar düzelmezse doğumu başlatacam dedi bu durumu yaşayan var mı çok korkuyorum
gulsenmstf Gokcenurr1 gecen gun arkadasım yasadı aynı seyı ıkızlerı vardı dun dgum yapmak zorunda kaldı 32 haftalık 😕
Ebrugur123 Gokcenurr1 haftan cok iyi cnm bende kontrole diye gittim nst hareketsiz cikti yatis verdi 2 gun yattim 3.gun dogurdum benim oglumda gelisim geriligide vardi hareketsizde olunca hic bekletmedi doktor suan kuvezde saglikla cikar insaAllah
Cylncyln_01 Gokcenurr1 Ay şimdi bende korktum detayliya girdim kız dedi dr sonra degisirmi ki acaba siz girmismiydiniz detayliya orda ne demislerdi
Gokcenurr1 Ebrugur123 AA ciddi misin benim kilosu 2.800 doktor küveze girmez dedi boynunda kordon dolobması var ondan korkuyoruz ama suni sancıyla normal doğum yaparız dedi sen nasıl yaptın ?
Ebrugur123 Gokcenurr1 ben sezeryan canm benim ikinci dogumum senin haftanda kilosuda cOk iyi kuveze girmez bence saglikla gelsin bebisin insaAllah gonlune gore bi dogumun olur 🤲
Feyzaaa1 Gokcenurr1 hareketsiz oldugunu nası anlıyorlar bebegin kalp atışı ve bizim sancımız gözükmüyor mu sadece orda
morusevenanne Feyzaaa1 bebek hareket ettkce bi tusa basıyorsunuz orda bebegin hareketleriyle kalp atısı uyumlu mu ona bakuyolar benim bildiğim.
Gokcenurr1 Ebrugur123 sağol canım benim rabbim bebeğini tezvakitte sana kavuştursun bütün evlatlar kıymetli 😍
Rukiye36 Kızlar benim hep öyle hareketsiz çıkıyor nst de her gittiğimde ikinci kez istiyor geçen üç kez girdim serum yiyip yine aynı ama ben gün içinde hareketlerini hissettiğim için birşey demediler böyle önemli bişeyse bana niye bişey demediler acaba