Zezoli alimerve su an hatırlamıyorum eski sonuçlara bakmam lazım 8 sene önceydi bakıp dönüş yaparım size 😇
asli-tlk alimerve sanırm bi doktor var zaten ufak bi yer 400₺ verdim ben renkli görüntü veriyorlar bide cd. o kdar yer aradım bitek burası uygun fiyat verdi bide hastanem yönlendirmişti zaten buraya beni
Glsmyldz09 Ebreva kaç dakika sürdüğüne bakmadım canım ama bütün organlarına baktı bana da söyledi santimine kadar anlatarak bakıyor doktor
busbusssss asli-tlk Cerrahpaşa yapıyor sanırım geçenlerde yaptıran birini gördüm ben de oraya alacağım
EbruAslan dilarayza ne kadar sürdü detaylı ultrasyon ? Birde eşini içer aldılar mı normal kontrollerde almıyorlar ya
dilarayza EbruAslan 30.haftamdayım yaklaşık 2 ay önce yaptırdım gelmeden önce şekerli bişeyler yiyip için dediler öyle de yaptım 45 dakika ultrason bol fotoğraf çektiler ve kan aldılar o kadar
Yagmuryd Bende bagdat caddesinde zeki sahinogluna gittim. Gayet detayli bakti ve anlatti tek sıkıntı 2 deki randevum için on kala ordaydm ama yarm saati geçti biraz bekledim fakat kızımı gördüm çok şükür bir sıkıntı çıkmadı memnun kaldım. Nakitte 500 tl ye bakıyorlar..
Sky2606 emoser Ben de Aralık ayında ikizlerim için prof. Dr. Recep Has a gittim ayrıntılı ultrason için. Kendisi az ve öz konuşan bir doktor neyse onu söylüyor, gereksiz yorumda bulunmuyor, ben çok memnun kaldım, işinde çok gerçekten cok iyi👍