Deryalbr Mrs-Ergull bende salı gunu zekı beye gıttım bagdat caddesınde çok efendı cok nezıh bı beyfendı. Daha once ablam için gıtmıstık cok memnun kalmıstık bende zekı şahinoğlunu tavsıye ederım. Her detayı inceliyor ve anlasılabılır anlatıyor. Sorularınızı yanıtlıyor
34_21_23 damlali evet Zeynep kamil hastanesinde de doktormuş kendisi zaten. Çok iyi bir doktordu ben kendisinden memnun kaldım eğlenceli bir ayrıntılı usg olmuştu bizim için 😊 evet olur 20+2
asli-tlk glsnbr devlet hastanelerinde suan ilk kdın doğuma randevu alıyorsunuz sonra onlr sizi perinatolojiye yönlendiriyor. benim özeldeki doktorum suan devletler yapmıyor demişti bende devlette uğraşmamak icin öyle özel muayneye giidicem
Zezoli asli-tlk evet bana da vermişlerdir umarım hala aynidir. Gittikten sonra fikirlerinizi yazar mısınız?
asli-tlk Zezoli merhabale bugun ultramed’de randevum vardı gayet güzeldi doktorda iyiydi. icinşz rahat gidebilirsiniz. renkli ultrason görüntüsü ve ultrasonu cd olarak veriyorlar. ben memnun kaldım🙏🏻
busbusssss asli-tlk Cerrahpaşa yapıyor sanırım geçenlerde yaptıran birini gördüm ben de oraya alacağım
emoser Csm pztesi ordaydım gayet iyi baktı işini lay lom yapmadan profesyonel yapan bir dr çoçıkta sıkmtı yoksa 25-30dk rahat bitiyor
emoser Edakilic prof dr recep has nişantaşnda 1000lira ücreti 25-30dk civarı sürüyor eğerki çoçukta problem yoksa var ise daha uzun sürüyor anneyi yürütüyor tekrar bakıyor bir cd ve 4d renkli bir foto veriliyor raporunuz mail olarak gönderiliyor hemen ben memnun kaldım kendi dr türkiyedeki çoğu doktorun hocadr dedi kendisi için 3-5hocadan biri ama nette gördüğümüz hanimiş eller hanimş ayaklar tarzında bakmıyor 🙈onu söyleleyim zaten önemli olanda çoçuktan sağlıklı olması haberi oldugu için orasını göreyim burasını göreyim demiyosanız tavsiye edwrim kendi dr arkadaşlarımnda hocası ayrıten onların tavsiye ile gittim
Sky2606 emoser Ben de Aralık ayında ikizlerim için prof. Dr. Recep Has a gittim ayrıntılı ultrason için. Kendisi az ve öz konuşan bir doktor neyse onu söylüyor, gereksiz yorumda bulunmuyor, ben çok memnun kaldım, işinde çok gerçekten cok iyi👍
Zezoli asli-tlk çok güzel sizin adınıza çok sevindim. Vakti geldiğinde ben de oraya gideceğim hayırlısıyla