Ozge353 Kızlar merhaba bilgisi olan lütfen bakabilirmi kan verdim 2 şubatta bthgc <0.5 yazıyordu doktora gidemedim daha bilgisi olann İnşallah hayırlı haberler verirsiniz 🤲🤲😔😔😔
Buseyvz Ozge353 Canım profiline baktım da adet günün 15 şubat galiba çok erken test yapmışsın o yüzden testin şuanlık negatif ne yazıkki
annee27 Ozge353 malesef gebelik.yok 0.5 kucuktur yaziyor tam tersi olmaliydi 5.0> olsaydi gebelik var beta hcg 5 in ustu olurdu ama.snnki altinda kalmis
Burcu4135 Ozge353 gecikme var mı? Ben 5 gün once yaptırdım 0.1 cıkmıstı gecikmeden 1 gün sonra 88 cıktı.
birbulutolsam -Adet günüm bugündü - Arkadaşlar beta hcg 60 çıktı ancak doktor değerin çok düşük olduğunu söyledi bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi? ben de ovülasyon testi ile takipteydim☺️Herkesin hayırlı haberler almadı dileğiyle🤗
Bllikli birbulutolsam benimde adetim bir gün geçmişti benimde 60 çıkmıştı canım şuan 8 aylık hamileyim inşaallah hamilesiniz
Sksksksks birbulutolsam canım geö döllenme olabilir değerin 2 günde bir artması lazım 2 gün sonra tekrar kan ver
Burcu4135 birbulutolsam adet grciknesinden 1 gün sonra yaptırdım 88 cıktı simdi 7 haftalıgız, size nasıl düsük dedi doktor anlamadım. Ama hamilesiniz içinizi ferah tutun
birbulutolsam Bllikli inşallah🙏🏻🙏🏻 teşekkür ederim🤗siz de sağlıkla kucağınıza alın inşallah yavrunuzu💕
Ozge353 annee27 benim 2 seferde düşüğüm var 2 sefer düşüğüm geçen seneydi ondan sorna daha hiç hamile kalamadım 2 sever çatlatma iğnesi oldum tutma ne yazıkki napicami şaşırdım
birbulutolsam Burcu4135 inşallah sağlıkla gelir 🙏🏻Aile hekimiydi değerlerime bakan temkinli olmakta fayda olduğunu söyledi😊
Ozge353 Burcu4135 gecikme değilde benim hep 5 öncesinden olmam gerekiyordu olmadim göğüslerim ağrında hastaneye gitmek zorunda kaldım
annee27 Ozge353 uzulme cnm dua et doktorun iyi bilir tabi ama famera mi onu kullann hamile kaliyor kuzenimde kalamiyordu dr o ilaci yazmis kaldi gelistrcimi catlatmami bilmiyorm bi dr konussan