Duyguderinderen Merhaba arkadaşlar 11+3 haftalık hamileyim aşırı bulantım var prilam dr adında bir ilaç yazdı doktorum gece yatmadan 2 tane alıyorum ama yinede mide bulantım çok kullananlar varmı bu ilacı ve nasıl kullanıyorsunuz
Ebreva Duyguderinderen ben sabah kalkar kalkmaz 1 tane birde öğleden sonra 1 tane içiyordum aç karnına benimde bulantım cok fazlaydı
dorugunannesi34 Duyguderinderen gece yatmadan 2 tane öğlen arası bitane daha içebilirsiniz anca etkisini gösteriyor ama yine iyi ise yarıyor
Zeynep_18 Duyguderinderen akşam içtiğinde iyi gelmiyorsa sabah bi tane daha içebilirsin canım günde 4 taneye kadar içme şansın var
Mommmyyy Duyguderinderen günde 4 tane içebilirsiniz ben gece yatmadan iki tane içiyordum sabah bulantım varsa kahvaltıdan önce bi tane bir de yemekten önce içiyordum 33 haftalığım hala içiyorum gece yatmadan
Duyguderinderen Mommmyyy inanın diğer doğumumdada 9 ay bulantım oldu ilginç ya küçük bebeğim var ve bulantılardan dolayı hiç bir şey yapamıyorum bu arada gece 2 tane içiyorum ama dediğiniz gibi gündüz deniyim
Duyguderinderen Ya evet içmesem hiç bir şey yiyemem çaydan bile tiksiniyorum birde gün içinde aliyim dediğiniz gibi belki daha etkili olur
kinandolay Bende 7. Haftadan beri kullanıyorum şuan 24 haftalığım. O haftalarda faydası biraz az oluyor ilacın. Yaşamamız gereken doğal bir süreç ama geçici. Biraz daha dişini sık 13 14 haftalarda mis gibi olursun
Duyguderinderen kinandolay inşallah ya inanın herşeyden soğudum mutfağa giremiyorum böyle bi bulantı yok siz hala kullanıyormusunuz galiba ben doğuma kadar kullanıcam böyle giderse😔
Mommmyyy Duyguderinderen dr bebeğe hiç bir zararı yok masum bir ilaç dedi zaten bırakınca tekrar başlıyor bulantılarım doğuma kadar kullanacağım ben de
bus12345 Duyguderinderen Ben de 5 haftadan beri aşırı mide bulantısı çekiyorum o zamandan beri kullanıyorum illaki kullanmadığım zamanlara göre daha iyi oluyrodum ama o mide bulantısı devam ediyordu bende şuan 11+3 üm biraz azalmaya başladı gibi hissediyorum artık bi iki saat de olsa midem rahat bulamamdan duruuyor
Duyguderinderen bus12345 aynen ayakta durmak için dediğiniz gibi içiyorum bende umarım biraz düzelir bırakırım hiç geçmeyen bir bulantım var
kinandolay Duyguderinderen kullanıyorum. Kullanmamayı denedim bir kaç kez ama o gün mutlaka kusuyorum. İlk zamanlar kullansam da fayda etmiyordu ama şuan ediyor. 9 ay boyunca bu kadar kötü olmazsın ama düzelir. Ben yataktan kalkamamıştım 5 kilo verdim kusmaktan şimdi iyiyim çok şükür
Kbrnr_krkmz Duyguderinderen valla bende şuan o durumdayım doğana kadarda kullanacam galiba bende ilaçla duruyorum
Ayseonay Duyguderinderen bende 10 haftalığım günde 2 tane kullanıyorum ama hala çok kusuyorum özellikle akşamları, hiç işe yaramadı bende 😩
BusrAlpay_34 Duyguderinderen prılamı 4 ay kullandım çok ıyı geldı bana Az az bulantın olur ama çıkartmazsın
temmuzannesi1 Duyguderinderen bende kullandım o kadar kötü mide bulantılarim vardı ki her hafta Bi serum yiyordum sabah 1 tane akşam 2 tane içiyordum şuan 4 aya giricegiz hiç yok gibi
Duyguderinderen kinandolay bende bir gün almadım ve çok kötüydüm hiç bir şey yiyemiyorum çevremdekiler şaşırıyor
Bllikli Duyguderinderen bende o şekilde kullandım hamileligimin son ayına geldim çok rahat geçti canım hiç sorun yaşamadım doktoruna bı sor faydası olmayınca bitanede sabah almayı oneriyolar gece iki taneden sonra
Burcuckmk Duyguderinderen ben kullandim prilam cok ise yaramadi sonra zofer diye bi hap var o u verdi cok rahatlatti
Duyguderinderen Kbrnr_krkmz ya diğer doğumumdada 9 ay bulandım bundada aynı olursa mecbur içmek zorundayım 1 yaşında bebeğim var ve hiç durmuyor uzanma şansım yok ve yoğun bir bulantım var umarım hepimizinki geçer Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin