Yunusemreninannesi Elostugra himm bazi bebeklerde yapmis diyer uygulamada oyle yazmislar bazilarindada hic bisey yapmamis denemek lazim demekki
Erez Yunusemreninannesi Uretimi gene hipp markasi taseron olarak yapiyor diye biliyorum. Arka tarafta asagi kisimda bilgileri vardir uretici firma hipp yazar. Bildigim kadarıyla bebevita da palm yagi ve seker de yok
Yunusemreninannesi Erez saglikli bir mama o zaman her hangi bi bebege zarar vercek madde yoksa icinde denemeye deger
Fe123 Yunusemreninannesi canım hangi mama olursa olsun anne sütünün yerini tutmaz tabi ama içeriğinde hurma yağ yani Palm yaği ve nışasta olan bebek mamasını bence tercih etme bıcok iyi dedigimiz markalarının içeriğinde de var bu söylediklerim ama en son çıkan serilerinde yok iyi araştırmak lazim bende hastaneye yanıma götürmek için araştırdım bıkac gundur özellikle Palm yağı bebekleri kabız yapıyor gazada sebep oluyor. Keşke biraz daha ucuz olsa mamalar bütçe zorlanıyor
Yunusemreninannesi Fe123 insallah bebegim emer benimde umudum dusuncem o sekilde ama her turlu duusnuyorum emmesse diye de cok pahali mamalar bi bu uygun yani diyerlerine gore
baby3_ Yunusemreninannesi inşallah emer yarın da benim doğumum var sütüm gelmezse diye mecbur hipp combiotik aldım. Ama çok araştırdım. içeriğine bakın yapay şeyler varsa almayın bebeğinizin sağlığı için. Sonra gaz alerji bağırsak problemi çekmeyin allah korusun
Fe123 baby3_ içeriğinde bu mamaninda Palm yaği ve nışasta var diye biliyorum arkasında yazar mamanin içindekilere bak bence
baby3_ Yunusemreninannesi 350 gramını 70 liraya aldım en azından şu ilk sıraları geçirsin diye. Sütüm gelmezse diye. Yenidoğan hassas oluyor çünkü
baby3_ Fe123 foto atabilsem bi görsel var ama ona dayanarak aldım. Probiyotik , organiklik , balık yağı Falan içerik olarak birçoğundan daha iyi . Tanıdığım çoğu kişi de aptamil , bebelac olsun , evolviadan hipp combiotik e geçti hiçbi sıkıntı yaşamadı
Fe123 baby3_ Canım hiç bı mama masum değil zaten ama özellikle Palm yağı olan mamaları bence kullanma çünkü çocuklara özellikle bu madde dokunuyor bende bugün sma COMFORT aldım sırf o yağ yok diye inşallah sutumuz olurda hiç kullanmaya gerek kalmaz fiyatları da almış başını gidiyor zaten Allah yardımcımız olsun sen içindekiler yazan yere bı bak acmadiysan değiştirirsin de
Fe123 baby3_ o saydığınız mamalardan aptamilin son çıkan çeşitlerinde de yok palm yağ ilk çıkan serilerinde var Palm ve nişasta çocukları kabız gaz yapıyor o yüzden bırde evolvia mamanin yurt dışında satışı yok diye biliyorum mesela doğrumu tam emin değilim ama pahalı iyi mama gibi duruyor ama sadece Türkiye de satışı var beni düşündürüyor ama dediğim gibi emin değilim internette okumuştum doğruluğu nedir iyice bakmak lazim
baby3_ Fe123 benim ailem almanyada yaşıyor en iyi 3 mama katagorisinde isterseniz bi araştırın inanın bende daha kullanmadım yarın doğumum inşallah ihtiyaç olmaz
Esmakucuk Her mama her bebeğe yaramaz. Biz bebivitadan da bebelactan da memnun kaldık. Kabızlık vs de yapmadı. Ama mümkün mertebe mamaya başvurmayın çok gerekmedikçe, ilk başlarda sütünüz yok sanrsnız ama bebek emdikçe ve sğım da yaparsnız süt gelir Allah’ın izniyle ☺️ ben de ilk süt gelmiyor sandım, sağdığımda az da ols sütüm vardı ve bebeğime yetecek kadardı ama kilo alımı durduğu için mamaya başlamak zorunda kaldım bu tür şeyler de meme reddi yapıyor şimdi 8 aylık oldu günde bir kere zar zor emer. Elinizden geleni yapın bebeğinize anne sütü vermeye çalışın gelişmi ve sağlığı için formül sütlerden kat kat iyi anne sütü 🌸