1PrensAnnesi Dygkr evet bakımı azıcık zor olur ama allah verir sabrını🤩😍💕 hem bende hem eşimde ikiz geni vardı çok isterdim ikizim olmasnı
Dygkr 1PrensAnnesi biz de de öyle kuşum ilk ki nasip olmadı ikinci de çoğul gebelik oldu çok şükür ❤❤🤰
yaseminsavas pamuksekerinannesi vallaha canim hic hatirlamiyorumkii detayli ultrason haftasindan sonraydi hani detayli ultrason haftamiz varya iste ondan sonra kendi doktorum hep gostermeye basladi renkli guzel kareler yakalamaya calisiyodu birazda bebege bagli şuan 37.haftamdayim şu zamana kadar guzel 2 karemiz var net sekilde 😊
pamuksekerinannesi yaseminsavas Aaaa belki o zaman bizimkinde de vardır renkli.. Ben bu hafta detaylıya girdim İnşallah bizimki de bundan sonra renkli gösterir🙏
gizemmm Ben Altunizade Acıbadem’e gidiyorum özel sağlık sigortası yaptırdığım için 30tl ödüyorum her muayenede Önce siyah beyaz sonra renkli gösteriyor doktor ama bizim hız çok utangaç olduğu için renkli de de doğru düzgün yüzünü göremedik 🙂
pamuksekerinannesi gizemmm 30 tl ödüyorsan bize 300 tl dir o😞 Bizim kız da utangaç dicem ama daha 12.haftadan beri bacaklarını açarak duruyor kapa kız bacaklarını ayıp diyorum😂 Ama yüzüne gelince eli hep yüzünde 😂
pamuksekerinannesi Mine Kız bu zamana kadar hep ay veririm tabi diyodum bence o yüzden çıkmıyordu bu sene gamsızım bakalım nolcak 😂😂