BesteCanerKutluzolu pamuksekerinannesi orda da kesin vardır. Haftaya göre göstermemiş olabilir doktorun. Bebek çok küçükken genelde göstermek istemiyorlar çok net olmuyor diye🙂
pamuksekerinannesi BesteCanerKutluzolu İnşallah vardır 🙏 Tonla muayene ücreti ödüyoruz bari en azından renkli de olsun 🙏 Yarı yarıya muayene ücreti alan hastanelerde bile varmış yoksa Eğer zaten büyük eksiklik🙏
pamuksekerinannesi BsraKavazYedek Keşke bende medicalparka gitseydim ama doktorumdan çok memnunum🙏 Göztepe deki medical parka gidiyorsun dimi cnm.. Muayene ücreti,Doğum ücretleri filan nasıl?
BsraKavazYedek pamuksekerinannesi yok ben istan ulda degilim samsundayim, burda muayene ucreti 100TL ama istanbulda farkli olabilir canim
BBYaman pamuksekerinannesi ve istediğin zaman daha erkende bakıyolar 🙈 ben mesela kanamam vardı 9haftalıkken renkli baktılar kesenin içine vs ozamanda gormustum renkli ve cok memnunum doktorumdan
BesteCanerKutluzolu pamuksekerinannesi Vardır kesin sormayı unutmayın bence. Bölümü aradığınızda da bilgi vermeleri lazım illaki doktorla ta da asistanıyla görüşmenize gerek yok 😉
pamuksekerinannesi BesteCanerKutluzolu İnşallah vardır aradım ama Bilgi vermediler ne saçma😒 Şimdi fsm tıp merkezini aradım muayene ücreti 45 tl ve 4 boyutlu açıyorlarmış ama 26.haftadan sonra dedi.. Ayda bir oraya da giderim artık 😂
BesteCanerKutluzolu pamuksekerinannesi her hastanenin farklı demekki ben 12. Haftadan beri renkli görüyorum mesela. Bence kendibe bir hastane belirle ve oraya devam et her gittiğinde farklı şeyler duymak kafa karışıklığı yaratabilir yani ben de kesin yaratırdı🙂
pamuksekerinannesi BBYaman Sen hangisine gidiyorsun cnm? Ben madenleri aradım renkli çekiyoruz ama renkli resim vermiyoruz dedi.. Telefondan çekeriz olsun dedim yok içerde telefon yasak dedi😞
Yesimgedikk pamuksekerinannesi ben gaziosmanpasa safak hastanesine gidiyorum akin varlik doktorum oda renkli bakiyo hanimlar muayene ucreti 70 tl
pamuksekerinannesi Yesimgedikk Karşıda olsam kesin giderdim cnm.. Ama orda oturan arkadaşlar faydalanır çok saol😍🤗
BesteCanerKutluzolu pamuksekerinannesi Kızıltoprak florance nightingale. Bir kaç hastane denedim ilk haftalarda en çok içime sinen hastane ve doktor burası oldu🙂
BesteCanerKutluzolu pamuksekerinannesi nasıl yani telefon neden yasak başkasını çekmiyorsunuz sonuçta bunu da ilk defa duydum🙂 hadi resim vermiyordur cihazdan kaynaklıdır vs. Ama diğerini hiç anlamadım.
BBYaman pamuksekerinannesi madenlere gidiyorum. Renklide ultrasonum var elimde 🙈 nasıl vermiyolar yani? Nasıl yapmıolar alla alla 🤔
pamuksekerinannesi BsraKavazYedek Aynen bende 135 veriyorum İnşallah bari renkli çeker baksana 45 lira muayene ücreti alan yerde bile renkli var benimkinde yok gibi😞