huzursahibi Merhaba hanımlar, bakım ürünleri indirime girmiş fakat daha 6 aylık hamileyim bana erken geliyor almak sizce bir daha böyle indirime girer mi almalı mıyım şampuanını vs
Borusesi huzursahibi 3 aylık hamileyim deterjanları şampuan pişik kremi bez kulak çöpü hasta bezimi aldım ilk kullanım içi hepsinden birer tane kıyafette hem Kıza hem erkeğe göre aldım abisindende kalanlar var zam üstüne zam olduğu için elinizden geleni indirimi gördükçe alıyorum
Msydn6 huzursahibi tekstil indirimi oldumu yaa 😞 bornoz takımı alacaktım oğluma 2 gün önce sepete ekledim 49 du fiyatı şimdi 69 olmuş kaçırdım mı
gizemdogan huzursahibi ben 4 aylıkken indirimden şampuan aldım 🤭 Bence bu tür ürünlerin erkeni yok, indirimdeyse kaçırmayın
huzursahibi 44Queen kesinlikle büyük ürünleri bu yüzden tamamladım ama şampuan falan için erken iş gibi geliyor
Miskokulum35 6.aydayız yeni başladık almaya indirimli uygun gördüklerimi alıyorum. Sonuçta alınacak diye. Bence çokta erken değil yavaş yavaş alırsın
Borusesi Hayalizlerim baby me markası hepsi içerik olarak temiz ve uygun diye ama bebek’de alerji yaparsa değiştireceğim için stok yapmadım ilk aldıklarımı yıkacagım sadece
44Queen huzursahibi bu sene doğum yapacaksınız zaten 2 ay sonra da alsanız aynı son kullanma tarihli gelecek o yüzden uygun bulursanız alın
Ebreva huzursahibi genelde her sene subatta güzel indirim oluyor evet normaldede oluyor ama ben 4 aylık hamileyim alacagım kızımdada e bebek ürünleri kullandım memnun kaldım
Meriiii9 huzursahibi İnanın bir kerede almak Cok yoruyor ınsanı sonlara dogru agırlasıcaksınız suan iyiyken almaya başlayın yavas yavas ben bitirdim Herseyi 34 haftalık oldum iyiki almısım cunku hıc halim yok artık oyle gezip alısveriş yapacak kadar 🤷♀️
Emineerd huzursahibi erken değillll 🙄 bu indirim günlerini kaçırmayın 👍🏻 22 de başladım ay onu da mı olsam ay bu da olsun derken son zamanlarıma kadar resmen alışveriş yaptım 😂