Zeynepreyyan Sbnm06 nette olana bakma doktorun dediği doğrudur . Benim de 20+5 403 Gr çıkmıştı ayrıntılı da kilo
Nuray23 ikincikezanne_ tabiki o olcumler birebir olmayabiliyor onun farkindayiz. Ama az bucuk dedikleri boy ve kiloya yakin oluyor. Peki gelisimini haftasina gore nasil takip ediyor doktorunuz.
ikincikezanne_ Nuray23 organlarının gelişim durumuna bakıyor önceki ölçümlere göre değişikliklerine bakıyor
gullcannn Sehribannnn Erken değil canım 18-23 . Haftalar deniliyor 24 e kadarda yapiliyor. Ben 18+6 da yaptırdım herseyi net şekilde görüldü. Doktorum söylemişti bana hatta yaptırmam için yer önermişti. Belki unutmustr size demeyi siz hatırlatın isterseniz☺
gullcannn Sbnm06 En erken ben yaptırmışım ayrıntılıyı sanırım 18+6 da yaptırmıştım. Kilosu 258, boyu 22 cmdi. Şimdi 20+6 yım daha gitmedim kontrole suanki ölçülerini bilmiyorum tabiki
Sbnm06 @EbrarBostanci-81 suan mutlu oldum o zaman hersey seyrinde:)) rabbim saglik versin insallahhh hepsine
BTSG04 Sehribannnn doktorum söyledi bana yapılacak diye hangi haftalarda yapılıyor bilgim yok açıkçası. Bir dahaki randevunuzda sorun mutlaka