blueberyy00 Zezeeeyyldrm ay keseyi gördünüz mü si kontorle gittiniz mi 5+5 de randevum var inşallah görürüz keseyi
Zezeeeyyldrm blueberyy00 canim ben keseyi 4+6 da gormustum kalp atisi icin beklemedeyim haftaya gidecem insallah gorursun sende keseyi telas yapma
Papatya_1 blueberyy00 4+4 de kanama şikayeti ile gidip gördüm keseyi kuzum inşallah sende sağ sağlim görürsün 🥰
Papatya_1 Zezeeeyyldrm bende 17 sinde kalp atışına gidicem kuzum hepimiz kese + kalp atışı + gelişimi ve sonra kucağımıza aldığımız günleri görürüz inşallah 🐣🤲🏻
Mom050 Papatya_1 yaa ben de son regle göre 4+4 te gittim ama görünmedi beta değerim 343 tü doktor bu değerle görünmemesi normal haftaya gel dedi :/ sizin değeriniz kaçtı biliyor musunuz
blueberyy00 Papatya_1 inşallah canım ya çok heyecanlıyım yarına az kaldı 😌 gaz olursa agrı artıyor ya bende öyle oluyorum ara ara
Papatya_1 Aşırı ağrım var kızlar sizde de varmı karnım bi anda şişiverrdi sanırsın 3 aylığım gaz sancısı çekiyorum 🤦♀️
Papatya_1 blueberyy00 az kalmış azzz bende p tesi görecektim ama malesef kanama olunca acilde gördüm sürpriz oldu önümüzde ki çarşamba da kalp atışına gideceğim sende gidersen duyarsın büyük ihtimalle benden öndesin sen
blueberyy00 Papatya_1 ya valla hevesleniyorum inşallah bu sefer yolunda gider hersey çok heyecan yapıyorum
Papatya_1 Çocuk gibi gaz sancısı çekiyorum kasıklarda batmalar bel ağrısı gaz sancısı korkmuyor da değilim bebeğim e bir şey mi oluyor diye