birprensesvebirprensannesi zuleyhahnm Doymuyorum ki🙈 Valla canım neyi isterse ne gelirse elime hunharca yiyorum asla acımak yok😅🤭
Kadze zuleyhahnm ben hunharca yerdim çok ateş yapıyor ayaklarıma diye şimdi yedibucuk sekiz gibi yiyorum gece de oniki gibi yatıyorum ki daha yemeyeyim diye rahatsız etmese yine yerim😂
Edalha zuleyhahnm önceden yerdim özellikle ekmek arası tarzı şeylere bayılırım ama artık kontrol altına aldm yemiyorum
Eelcinn Gece uykumdan uyanıyorum açlığıma. İlk başlarda kalkıp muz yiyordum , doktorum muzdaki şeker hakkında uyardıktan sonra su içip geri uyumaya çalışıyorum 😢
Eelcinn zuleyhahnm eveet maalesef. İşin ilginç yanı o kadar iştahım da yok canım birşey istemiyor. Ama acıkıyorum 😅
Sen1meleksin zuleyhahnm kız bırakmasam ben 2. Başlarımda artık dikkat ediyom bebek 2 hafta önde gidiyordu ekmeği hamur işini bırak dedi doktorum
Sedanindenizi zuleyhahnm Sut icip bastirmaya calisiyorum. Cok cok açsam peynir ve galeta yiyorum. Meyve yemeye korkuyorum sekerden dolayi akintimo arttiroyor dr meyveleri abartma dedi bende sute peynire düstüm.
Sen1meleksin zuleyhahnm yok şeker olabilir ve ya genetikte olabilir yinere dikkat et dedi. Şeker yüklemesi yaptırmamıştım günüde gecmişti o zmn yaptırmadım ve dikmat ettim