Leylaalin sacmalamakizim Benim ki kız 20 haftalık ama çok hareket hissemiyorum asarı yanı çikolata muz Antep fıstığı süt bunlari Yedigim zaman masallah kıpır kıpır oluyor gece bazen haretli oluyor
Mervensn1 sacmalamakizim biz varız kızım hiç durmuyor maaşallah 😄 🧿 kıpırdasın ya böyle olunca endişe olmuyor kıpırdamayınca neden kıpırdamadı diye korkuyorum bazen
34_21_23 sacmalamakizim ay ben ben maşallah supanallah kızım çok hareketli 23. Haftada olmama rağmen dışardan belli birde
Elifaysu Leylaalin 30.haftasinda daha düzenli gideceksin heleki şok haftalar hatta benim ki doğum yapacağım günü sancı cekiordum halen kıpır kipirdi
Nilasyamom sacmalamakizim Leylaalin Ben bugün 20 hafta olduk ama ben hiç hissetmedim hareket kıpırtı 😔 neden acaba bebeğim iyidir şnşallah
sacmalamakizim Mervensn1 genel de kıza hamile olanlar çok utangaç olur cinsiyetini göstermez derler de o yüzden sordum. 😊
sacmalamakizim 34_21_23 genel de kıza hamile olanlar çok utangaç olur cinsiyetini göstermez derler de o yüzden sordum. 😊
Sibelezgi sacmalamakizim bende 16 dan beri hissediyorum valla son 32 olduk hala kipirdak kizim ama yuzunu gostermior utangac kismina katilabilirim 😁
Dnz_yksr sacmalamakizim ayy yok benim kızım hic utanmadı 12 haftada gösterdi kendini 😄bebekle alakalı bişey bence
ESRAFS sacmalamakizim bana ilk kiz dediler sonra erkek dediler sonra her gittigimde degisik soylediler. 34 oldum hâlâ her gittigimde soruyorum . Cinsiyeti nedir diye :D
Leylaalin sacmalamakizim 15 haftalıkta doktor %80 kız dedi net göremedi 19 haftalıkta net şekilde kız dedi 🌸
sacmalamakizim 34_21_23 MaşAllah 🌸 genel de kizlar utangaç olur hemen göstermez derler benim ki 11 haftalik ultrason da hareketli de o yüzden sordum. 😊🌹Allah size bagislasin saglikla kucaginiza alin 🍯
34_21_23 sacmalamakizim evet öyle söylerler ama biz erkek öğrendik sizede maşallah allah sağlıklı kucağınıza almayı nasip etsin 😊😊
Elifyali sacmalamakizim 36+6 ym kizim kipir kipir.. Bazn tekmeler acitsada o tekme attikca mutlu oluyrm🥰🌺
sacmalamakizim Elifyali Ne güzel bir duygu o ya 😍 sagligi yerin de olsun da yeter ki tekme atsin bizim ki daha küçük. 😊
BaharMelek Benimkide tarama göstermişti 🤗🙈 Bizimki sakin ama babası bazen konuşup severken çok hareketleniyor ben konuşurken çok hareketlenmiyor. Şimdiden babacı olacak sanırım 😂🌼
Ayse_ibili1 sacmalamakizim bnm de kızım olacak 30 haftalığız geceleri ve babasının sesini duyduğunda kıpır kıpır oluyor 😂❤️ Babasına aşık resmen
sacmalamakizim Ayse_ibili1 demek ki gebelikten basliyo baba aski 😂 MaşAllah Allah size bagislasin saglicakla kucaginiza alin. 🌸
Ebruyavuz0 sacmalamakizim 36 haftalık ama çok çok aşırı değil bazen hareketli bazen daha sakince böyle olan var mı acaba ?☺️
Mlkkhv 21 haftalığız bizde bugün öğrendik kız olduğunu normalde kıpır kıpır ama doktora gidince kendini saklayıp duruyor miniğim ☺️