birbebekbirkedi 24te başladım 30da bitirdim şuan 36 haftalık ama yinede alışveriş yapmaktan kendimi alamıyorum 😄
Belizzz tupmideligebe cocugumun bir çöpü yok daha 22 haftalığız.doğumdan 1 ay önce pandemi biterse çıkıp alacağım herseyini
Seda-34 tupmideligebe ben de 23 haftadayım bebek arabasını alalı 1 aydan fazla oldu beğendiğim model indirime girdği için acele ettim. Onun dışında yavaş yavaş alırım üst baş kıyafetlerini dedim ama bana sıra gelmiyor anneannesi babannesinden herşeyini almışlar bana bi beşik kaldı onu da yoyko dan almayı düşünüyorum anne yanı park beşiklerden.
bambam_betty 3 aylıkken bebek arabası aldım. 4 aylıktan itibaren, alışverişe çıktıkça kiyafet, ağız mendili, müslin, göğüs koruyucu alıyorum. 5 aylik olduk. Tamamen doldurmadan, azar azar beğenerek, içime sinerek ve indirimleri takip ederek alıyorum bir şeyler.
tupmideligebe Kesinlikle , indirim takip etmek gerekli , ebebek ve babymall-ben istanbuldayım- çok iyi bu konuda 🥰 bazen de internet çok iyi 🥰
Elifyali tupmideligebe ben aylk belli bir bütçe kenara koydum son 3 ayda aldim para oldugu surece almakta sıkıntı çekmiyor insan…. Tabiki alcagim urunlere onceden bakim arastrp karar kildm magza magaza gezdm netlestrdm. Herseymz hazir cok şükür simdi gun sayiyorz. Rabbim herkese saglikla kucagina almayi nasip etsin🙏
Gulgok tupmideligebe 6.ayda kıyafetlerini yavaş yavaş almaya başladım. Şuan 30.haftadayım büyük eşyalara yeni bakıyorum
Esma98 Ben 35. Haftada daha 1 ayım varken doğum yaptım. Hastane çantamı beşik puset vs almıştım hazırdı. İyi ki öyle yapmısım aniden hastaneye gidince çantamızı da aldık o gece doğum oldu bebişime temiz temiz kıyafetlerini giydirdim 🤎
Hzl tupmideligebe Kiyafetlere 2. Yada 3. Ayda baslamistim ben ebebekten ve civilden aldim indirimleri takip ederek mont bile aldim bide cozmonot mont aldim 3 battaniye ordum 3 tane aldim bi tane portbebe ordum prima bebek bezi aldim islak mendilleri aldim sepet beşik 3. Ay da aldik büyük besikde 4. Ayda 5. Ayda gardolap ve sifonyeri aldik bebek arabasida ebebekden indirimden aldik bu ayda indirimdeydi ayni araba . Boyle biraz ufak tefek eksikleri kaldi detay onlarda. Bu arada 28 haftalik olucam .
Sisi tupmideligebe ilk çocuğum kızdı bunada erkek dediler beni bir alışveriş heyecanı sarmıştı sonra 15 haftalıkken kız dediler bütün heyecanım gitti çünkü alışverişe gerek kalmadı ilk kızımdan kalanları giydireceğim🤭 kızımda ise 34 35 haftalık iken almıştım herşeyi
LinaLeylaFerhat Erkenddn baslayin al al bitmiyor valla bnmde 24.hafta basladm tavsiyem cinsiyetini ogrenir ogrenmez alin
tupmideligebe Ecemezgi sana bir şey paylaştım ona bir bak istersen https://instagram.com/kidsandnests?igshid=181bc4lo3u4ex
Selin19 tupmideligebe evet 🙃ağırlasirsam zorlanırım gibi zaten hamileliğimin basından beri evdeyim yatıyorum şimdi biraz yürüyüş yapsam kasıklarıma ağrı giriyor nefes nefese kalıyorum bilemedim hiç npicagimi🤔