tupmideligebe Kendime mi hakim olamıyorum bilmiyorum 😍 Ne zaman alışverişe başladınız? Mobilya kıyafet vs? Biraz konuşalım mı ? Karyolasını şifonyerini nerden aldınız ? Ya da neler aldınız ?
Swlatmn tupmideligebe canım ben öğrendiğim andan itibaren başladım 25+5 olduk bugün ve odası dahil herşeyi bitti ben biraz sabırsızım herşey hemen olsun istiyorum odasını komple ikeadan aldım ben
tupmideligebe Ecemezgi kendini yormadan alışveriş yap kuzum bebeğinin sağlığı için senin de sağlıklı olman gerek 🥰
Swlatmn tupmideligebe yok canım yok emin ol yalnız değiliz bana herkes biraz bekle falan dedi herkese kulağımı kapattım😂😂gözümde ne varsa hepsini aldım gerekli gereksiz😂😂artık eşim kargoya o kadar alıştıki bu ne diye bile açıp bakmıyor😂😂sadece paketin geldi diye arayıp haber veriyor😂😂
Ecemezgi tupmideligebe canim besik icin 4 magaza gezdim istedigim türde yoktu almadim birdaha da cikmafim carsiya insallah haftaya cikarsam tamamliycam herseyi 😊
Serpil-3 tupmideligebe canım benim üçüncü gebelik ve riskli olunca 12. haftaya kadar bekledim test sonuçlarım geldi çok şükür bi sıkıntı olmadığını görünce vee cinsiyeti de öğrenince başladım alışverişe ufak ufak hasta çıkışı tulum vs aldım bugünde oturma odasında kullanacağımız sepet beşiği geldi beşik için erken ama ebebekten indirimden aldım maalesef ayrı oda yapacak kadar evim büyük değil yatak odamı tadilat yaptırdım yanıma 7in1 beşik var ından almayı düşünüyorum 🤷♀️Birde lohusa pijamaları ve gecelikler tamam şimdilik bu kadar
tupmideligebe Serpil-3 bende aman önce kalp atışı sonra ikili test aman cinsiyet derken bekledim 🥰 dün ve bugün biraz biraz başladım 😍
Elifmstf 21 haftada başladım 23 oldum daha ortada biraz kıyafeti var azar azar tamamlarım diye yavaştan yormadan başladım. Araştırıp arastirip almiyorum alamıyorum 😂
tupmideligebe Swlatmn ben yine biraz da olsa bekledim ama dün sabrım taştı tekstil ürünlerini almaya başladım , bugün kamerasını aldım , raf baktım beşik baktım her akşam eşime gösteriyorum yine çalışmışsın dersine diyor 😍
Serpil-3 tupmideligebe aynen canım benşm benim düşük tehlikem vardı ister istemez bekledim ama son zamana da bırakmak istemiyorum off daha çok alınacak şey var 😭🤷♀️Aman ilk çocukta ben iki zıbını zor aldıydım o zaman bu kadar teferruat yoktu tabi yıl 2001 😂😂şimdi ne çok şey var anam hangisini alsam biliyorum
Sule00 Bende çok heves ediyorum ufak tefekte olsa birşeyler almayı ama cinsiyeti tam öğrenene kadar dayancam😂💛
Selin19 tupmideligebe ben doğumdan 1.5 2 ay önce almayi düşünüyorum geç mi olur acaba doğuma yakın alırım die dusundum
tupmideligebe Selin19 zorlanır mısın diye düşünüyorum sadece yoksa hiç bir şey için geç değil bence 🤩 karnın büyüyecek , sıcaklar gelecek , nefesin kesilecek 😅
Selin19 tupmideligebe evet 🙃ağırlasirsam zorlanırım gibi zaten hamileliğimin basından beri evdeyim yatıyorum şimdi biraz yürüyüş yapsam kasıklarıma ağrı giriyor nefes nefese kalıyorum bilemedim hiç npicagimi🤔