Bebisveannesii Neslihan1903 ay insallah canım 😂😂 doğduktan sonra burnuna masaj falanmı yaptın peki öyle mi düzeldi
Neslihan1903 Bebisveannesii doğmadı canım ikili teste kocaman laz burnu görünüyordu detaylıya minnak şirin olmuştu genetikte yoksa sizinde büyük olmaz yani ama varsa masaj işe yaramaz 🤗
Almila_koncuy48 Bebisveannesii benim bebişinde öyle çıkıyor 🤣 bence büyüdükçe yüzü karın tarafına yapıştığı için öyle görünüyor
Bebisveannesii Almila_koncuy48 ucu top gibi ve aşağı doğruydu bide yüzüne göre büyüktü ama ilk detaylı baktırdıgım zaman siyah beyazken yani hokka gibiydi kemik yapısı ben anlamadım etimi kalın acaba 😂👼🏼
Almila_koncuy48 Bebisveannesii valla benim bebişiminde etli görünüyor🤣hatta dalga geçiyorlar kuşumlaaaa kıyamam ben ona 😂
Almila_koncuy48 Bebisveannesii ayyy hiç kafama takmıyorum annesinin de fındık gibi burnu yok ortalama bir buruna sahibim 😂😂
Serifeee92 Bebisveannesii aynen canımm benim miniğimin de kocaman burnu gözüküyor, benim küçük babasının burnu büyük bakalım gercekten benzedimi babasına yoksa sudan mı öyle görünüyor merakla bekliyorum 😀😀😀
Bebisveannesii Almila_koncuy48 benim burnum büyük valla çocukken çok sıkıntı cekmiştim kızımda aynı dertten muzdarip olsun istemem😂
Neslihan1903 Bebisveannesii rabbim başka dert vermesin boşver takılma o da olur büyüyünce estetik yani hala dayı faktörüde var tabi 🤗
Tugcemre08 Bebisveannesii bizimkidr öyle havada ki bence ultrasonla alakalı çünkü dik burnumuz yok. Karadeniz insanıyız😄😄😄😄😄😄