Bebisveannesii Hanımlarrr ultrasonda bebişinin burnu aşırı büyük çıkan varmı benimkinin burnu düşük ve büyük çıkıyor😂😂😂😂
cloverart Bebisveannesii bebek suyun içinde hareketli olduğu için öyle değişik görüntüler olabiliyor 🥶
Sedaerhan Bebisveannesii hahahaha yesinler burnunu bana da yüz hatları suyun içinde oldugundan şişmiş gibi geliyor
Ceren25 Bebisveannesii evet canm benim minnağımın burnuda tombikk 😅😅 bakalım gelincede aynısımi olcak kac haftaliksin
Neslihan1903 Bebisveannesii ahahah benimde öyleydi eşimin burnumda tam Karadeniz burnu diye aha dedim kızım evde kalacak şimdi çok tatlış olmuş merak etme düzeliyor genetikte yoksa 🤗
Burcuclk Bebisveannesii iyi ki bu postu açmışsın bende büyük gördüm şaşırdım yani aklıma geliyor ara ara inş öyle degildir saglıklıca gelsinler inş 🌸
GmzAykn siz yada eşinizin burunu küçük değilse normal dilmi 😁benzemiş olabilir her çocuk hokka burunlu olacak diye bişey yokki
Bebisveannesii Neslihan1903 ay insallah canım 😂😂 doğduktan sonra burnuna masaj falanmı yaptın peki öyle mi düzeldi
Bebisveannesii Neslihan1903 ay insallah canım 😂😂 doğduktan sonra burnuna masaj falanmı yaptın peki öyle mi düzeldi
Seda5431 Bebisveannesii benim ilk kızım öyleydi canım eşimin burnu yayvan ve biraz büyük doktorum hep babasına benzeyecek büyük burunlu olacak dedi ama kızımın fındık gibi burnu var ufacık su içindeler normaldir öyle gözükmesi canım 🤩🥰
Bebisveannesii Seda5431 aynen sağlıklı olsunlarda tabi önceliklimiz o ama her anne çocuğunun herseyin en iyisine sahip olmasını ister 😂
Svcnbydmr Benimki de öyle çıktı çok netti hatta kulağı bile büyük çıktı Allahım ben ne doguruyorum dedim😂😂
Bebisveannesii Tugbasecgin tam olarak benzetemiyorum nasıl birleşe benziyor algılayamıyorum gözümde yüzü canlanmıyor yani 🤷♀️🤷♀️🤷♀️
Arslaninannesi Ayyyyy beeenn alllahim çocuğum resmen burundan ibaret hem kanatlı hem.buyuk hem dusuk 😂😂😂 aynı babasının burnuna benziyor ama son ana kadar umudumu yitirmiyorum 😂😂😂😂
Bebisveannesii Arslaninannesi bizimkide bir büyük cıkıyoe bir küçük çıkıyor ultrasonda büyük ve şiş çıkar diyorlar insallah öyledir 😂😂😂
Seda5431 Bebisveannesii kesinlikle sağlıklı olsunlar da gerisinin önemi yok her şekilde evlat evlattır rabbim isteyen herkese de nasip etsin inşallah 🙏🏻🙏🏻