Kahvekolik Bayburtlugelin bende yiyodum önceden stres yapinca ama hamile olunca elimle kopariyorum hep yara oluyo aciyo tirnak etinide sürekli kopariyorum ya elimde tlfon olacak yada o dudakla tirnak etleri gidecek
OzgeAlya Bayburtlugelin Bilmiyorum ben hala yiyorum bu sefer ekşi veya acı birşey yesem dudağım çok acıyor ama alıştım galiba 😂
Bayburtlugelin OzgeAlya heleki tuzlu bir sey dişini fırcalarken o diş macunu degmesin diye çabalamam 😅😅
Bayburtlugelin Ozgeuci ya gerckten oyle nasıl yedigimi anlatsam gülersiniz kendimi alamıyorum işimi buralıp dudagımı yiyorum resmn 😅
Bayburtlugelin sntn aynen ıyle çarpalanmış bir sekilde duruyor iyileşsedr orada yara oldugu belli oluyor
Bayburtlugelin istanbul3434 demekki bu koparma işi strese baglı bir sey yani stresten uzak durdak bırakıcaz dicem ama stressiz bir hayat varmı
istanbul3434 Bayburtlugelin ah ah canim nerdeeee… geçim derdi hayat sartlari hangimizin stresten uzak kalmasi mumkun ki :(
Bayburtlugelin Ayse_Dila45 tam ergenlik zamnlarında başlımış demekki stresle başlayan bir hastalık gibi