Mcakir Selam kızlarrr , 36+2 olduk . Ah çok yoruluyorum artık. Bebeğimede kavuşmak istiyorum. Allah korusun erkenden doğurmak istemiyorum tabii ki çocuğumu. Zamanı geldiğinde sağlıkla gelsin. Ama zaman artık çok hızlı geçsin istiyorum 😅 çok yavaşladı sanki geçmiyooor😅 Siz neler yapıyorsunuz ? Nasıl geçiyo zaman . Bu arada sezaryen tarihim belli 1 Mart . Son 19 günümüz kaldı nasipse. 39 da olcak 🌸 Sizin?
Sedaerhan Mcakir az önce de ben post açtım son 19 gün diye 🤩benim de 1 mart 36.haftamdayım tam 39 oluyor benim de alınması haftası aynen geçmiyor zaman şafak sayar gibi sayıyorum
Buse-93 Mcakir aynıyız bana da aynı günü verdi bende 36+1 im çok zorlanmaya başladım bide tuhsal olarak da çöküşteyim neden bilmiyorum
Mcakir A-y-vrl ah bakalım ben 38 deyken nasıl olcak. 1 hafta bile çok fark ettiriyormuş son zamanlarda onu anladım
ayshoo bizede 30 mart dediler yürümek bile zorlamaya başladı 🙈cumartesi çatı muaynem var günümüz değişir mi sabırsızlıkla bekliyorum daha 34+2′yiz😄
Ysd00 Ben de 38+3 oldum bu hafta o kadar yorgunum, halsizim ki anlatamam 😂 geceleri sürekli kaburga acılarıma uyanıyorum çok rahat hamilelik geçirip son haftalarda böyle olması beni çok yordu artık doğurmak istiyorum 😂😂
Mcakir Ysd00 evet benimde . Son günlerde kaburga ağrım arttı. Ağlayacaktım geçen gün ağrıdan. Dün gecede karnım ağrıdı çok. Uyandım bekledim sancı mı acaba diye düzenli olcak mı diye uyuyamadım sabaha kdr. Panik haldeyim sürekli😅
Ayshen_ay Ysd00 bende çok rahat geçirdim her kes hatta doktorum bile hamilemisin diyilmisin belli deyil ama son bi haftadır artık hamileymişim gibi hiss ediyorum ağırlaştım baya hiç karnım yokdu şimi her gün bi az daha şişiyormuşum gibi hiss ediyorum😂 38+6 olduk
Mcakir Buse-93 eve kapalıysanız sizde benim gibi. Ben covidi felan cok takıom kimseyle gorusmuorum da ondan daha cok daralıo insan
Ysd00 Mcakir ben de ben de 😂 kaşıklarım falan ağrıyor geliyor galiba diyorum dediğim an kesiliyor. Sürekli lavaboya gidip nişan gelmiş mi diye bakıyorum 😂 heyecanla bekliyorum artık gelmesini 😂
Buse-93 Mcakir tam olarak bende öylryim kimseyi görmüyorum çıkmıyorum hep ağlayasım geliyor birazda korku sardı sanırım