Seftali1 La_Liberte bilmiyorum şuan o fotoğraftan sonra doktoruma gitmedim zaten ben risk almam 16dan önce söylemem demişti siz anlıyor musunuz fotoğraftan 😊
La_Liberte Seftali1 Seftali1 sadece daha önce gördüğüm ultrasonlardan yıla çıkıyorum 😊 sağlıklı olsun da 😍 Gülşen hanım ne dedi o anlıyor ya.
Hafsa25 Merhaba ben 18 haftalık hamileyim 1 de kızım var bugün cinsiyet için gittim fakat pozisyondan dolayı belli olmadı anlayan varmı resim atsam 🥰
Seftali1 La_Liberte 3 kez falan sordum bu fotoğrafı attım 2 kez erkek dedi bir kezde kız dedi aynı fotoğrafa bende anlamadım valla 😃
La_Liberte Seftali1 o kadar çok soruyorlar ki sağolsun her birine yetişmeye çalışıyor 😀 bakalım hayırlısı olsun 😊 bu arada bebiş çok hareketli miydi
Gulsen4224 kahve-cekirdegim kesinlikle 😂 cnm inan bi girmeyim birikip kalıyor bildirimler arka arkaya bakmaktan kafa kalmıyor bzn yanlış kişiye yazıyorum 😂😂🙈
Seftali1 La_Liberte oda doğru gerçekten günde bin kişi soruyordur belki.. yani çok hareketli değil bence kolunu oynatırken gördüm ama 😃
La_Liberte kahve-cekirdegim 11+4 canım belli değil ama 😊 kız hissediyorum ilk günden Gülşen hanım da hem 9+1′e hem de 11+4 e kız dedi 😍
Zeynep_ayaz Gulsen4224 cnm doktor yuzde 90 bi tahminde bulundu seninde tahmininide merak ediyorum 🥰🥰 https://imgyukle.com/i/LytuKG