kahve-cekirdegim Eli yüzündeydi ellerini ve ayaklarını hareket ettirdi miniğim çok güzel bir histi😊🧿 resmi çok net değil ama bana kız gibi geldi sizin düşüncelerinizi de merak ettim sağlıklı olsun tabi 😊
kahve-cekirdegim Seftali1 hayır genel şeyleri söyledi uyuyor uyandıralım dedi biraz uğraştı ellerini hareket ettirdi ayakları havada dedi çok az da kanama var dikkat et bolca dinlen dedi :)
Seftali1 kahve-cekirdegim benimde 11+1de böyle fotoğrafım varda merak ettim o yüzden aynı haftalarda tüm bebekler birbirine benziyor sanırım 😊
kahve-cekirdegim Seftali1 😀 olabilir ama ultrasonda çok daha net resimde çok bişey belli olmuyor doktorun çekimi yada cihazla ilgili olabilir 😊
kahve-cekirdegim Seftali1 normalde bilmiyorum ama ultrasonda zorla uyandırdı doktor tembel kalk falan diye şakalaştı cihazı salladı sonra hareketlendi biraz 😀 cihaz yada çekimle alakalı bence sizin daha net :) belli oldu mu sizin cinsiyet
Seftali1 kahve-cekirdegim hayır kendi doktoruma gitmedim henüz en son 11de gitmiştim işte bende çok merak ediyorum 🥺😃
Seftali1 kahve-cekirdegim yaa öyle mi çok teşekkür ederim bu konuyu bi anlamayan benim heralde neresi bacağı anlamıyorum 😂💕
kahve-cekirdegim Seftali1 😂😂 bende çok profesyonel değilim tabiki ama bazılarını anlayabiliyorum küçük değilse ve netse 😂
Seftali1 kahve-cekirdegim bu bile güzel birşey valla 😂 ama sanırım bende artık profesyonelleşicem baka baka sürekli takip ediyorum forumda 😂😂
kahve-cekirdegim Gulsen4224 yaaa çok teşekkür ederim sağlıklı olsun tabi bakalım doktorumuz ne zaman söyleyecek 😊
Gulsen4224 kahve-cekirdegim rica ederim balım rabbim gönlüne göre versin inşallah öğrenirsin yakın zamanda 🌺🌸
kahve-cekirdegim Gulsen4224 amin inşallah hepimizin sağlıkla kucağımıza alalım 😊 banada bacak arası boş gibi kız gibi geldi ama sizin adınızı çok duydum sormak istedim 😀😊