SineMina Esra_80_ sanki kolun tutulmus gibi 1 hafta fln agriyo kolunu kaldirinca fln ama hayatini etkilemiyo dayanilmiycak bisy degil
Dmr_nry Esra_80_ ilk doz agri yapiyor kolda buz faln koyarsin rahatlatiyor oyle abartilcak kadar agri olmuyo ama sizliyo acikcasi korkma bosuna 2. Doz da hic agri olmuyor ama
Haticearen Esra_80_ ben 2 tetanoz aşısı oldum ağrı falan öyle çok olmadı canım sadece banyo olmaman Gerek kendini kasma herkesin bünyesi farklı
Ozge3747 Esra_80_ Bir gün sonra çok ağrı oluyor aynı gün bir şey hissetmezsiniz 4-5 günde tamamen geçiyor ama gerçekten çok tuhaf bir acı kolunuzu kullanamıyorsunuz rahat bir şekilde
Nurcaa Esra_80_ bu ağrı olayı kişiden kişiye değişiyor herhalde çok hafif bi uyuşukluk oldu bende o kadar 2 dozda vuruldum dert edilecek bi konu değil bence ayrıca mecbur vurulcaz kaçış yok 😂
Zeynep_18 Esra_80_ ikili test yaptırdığında beni ara demişti, aradım o zaman. 11 Şubat’ta gel aşı için dedi😊
bebeklerim__ Esra_80_ canım vururken hic acımıyo sonrası kolunu ani hareket ettirince oluyor ama öyle korkulu değil tabiki