Sevdae Esra_80_ daha ilk dozu bugğn oldum vurulurken hiç acımadı sol koldan vurdular üst tarafından 2 saat geçti acımadı hemşire ağrı falan olursa korkma dedi inşallah olmaz daha da
Gzddd Esra_80_ ben hiç hissetmedim yapılırken hatta kan alma bile daha çok acıttı . Tetenoz aşısı oldum. Bir yada iki gün çok hafif sızlama oldu oda hemen geçti korkmayın bence aşıdan sonra bende yolculuk yaptım bi zararı olmadı
Esra_80_ Gzddd kan almayı bende sordum ama kan tahlili yapmıyoruz dedi bi vitamin veriyoruz dedi 🤷♀️
halitefe Esra_80_ hiç korkma ikinci dozda zaten şok oldum sıfır ağrı olmasına ilkide işte biraz rahatsız edici ama korktuğuma değmedi hiç için rahat olsun🤗🤗
Sblglc Esra_80_ kan vermek daha zor emin olabilirsin igne cok ince herhangi bir sicaklik sogukluk flan olmuyo sdece 2.gun biraz kolda agirlik oluyo o kdar korkulucak hic bsey yok kendinizi kasmayin ☺️
Sevdae Esra_80_ inşallah canım bazıları 2.gün ağrıdı oluyor diyorlar da herkesin bünyesi farklı olur vurulurken de hiç acımıyor
Sblglc Esra_80_ ben bayilirim diye esimi goturdum ama hic anlamadim onceki gun kan verince aglamistim ama o yuzden hic kasma cevir kafani hop bitiyo ☺️
Zeynep_18 Esra_80_ ikili test yaptırdığında beni ara demişti, aradım o zaman. 11 Şubat’ta gel aşı için dedi😊
iremibrahim Esra_80_ dün oldum korka korka erteledim hep ama kacamadim maalesef iğne vurulurken çok acı olmadı gece yattigjmda biraz sızlama oldu o kadar kas ağrısı gibi ağrısı var
Esra_80_ Sevdae evet bünye fark ediyormuş bende aşırı nazlıyım 😂galiba ondan bu kadar tepki veriyoru m
Medine_25 Esra_80_ Ben vurulduğumda pek birşey hissetmedim ama gece acısı çıktı ertesi iğneden 2gün sonra banyo yaptım biraz rahatladım bende 4 _5 gun kadar ağrı yaptı 😊
Medine_25 Esra_80_ Ben sağlık ocağında ki ebeme sordum bugün yapma ertesi gün yapabilirsin dedi ama ben yine bir gün daha bekledim ayrıca banyo yapmak iyi geldi ağrısı hafifledi sanki yumuşadı gibi ama tabi bu kişiden kişiye değişir 🥰